„După ce am fost înăuntru, unde se caută oseminte și alte probe, procurorul de caz a sunat alarmat ca eu sa nu pătrund în acea incintă și să nu văd ce se întâmplă acolo și mă roagă să dispar din acea zonă. Nu este normal, există o ordonanță dată de alt procuror care instrumentează cazul prin care mi s-a permis să iau parte la toate actele de cercetare care se efectuează. Poate nu îi convine poziția mea față de dânsul, încearcă sa ne blocheze. Nu s-au spart betoane, s-au găsit în continuare fragmente osoase dar procurorul de caz prezent la fața locului îmi interzice ilegal (…)”, a susține avocatul.

De asemenea, acesta a mai punctat că mamei Luizei i-a fost solicitat să deseneze ruscaul pe care tânăra îl purta atunci când a dispărut.

„Printr-un domn psiholog, acest domn spunea ieri, la interogatoriul mamei Luizei, îi spunea să deseneze rucsacul Luizei. Cum să-l deseneze, dacă mama îl are în poză cu Luiza? Cum să-l deseneze, dacă autorităţile au surprinse imagini cu Luiza cu rucsacul în spate, la faţa locului, înainte de a fi răpită?”

Te-ar putea interesa și: