Evenimentul Zilei > Politica > Scandal în USR. Presadă, după ce a fost lăsată fără funcții: „Listele cu candidații, aranjate”
Scandal în USR. Presadă, după ce a fost lăsată fără funcții: „Listele cu candidații, aranjate”

Scandal în USR. Presadă, după ce a fost lăsată fără funcții: „Listele cu candidații, aranjate”

Scandal în USR Florina Presadă, care a demisionat din USR vineri dimineață, face dezvăluiri de foc despre alegeri.

Scandal în USR. Florina Presadă a vorbit, cu scurtă vreme în urmă, despre adevăratele motive care au făcut-o să demisioneze din USR.

Eu nu mă mai regăseam în acest partid. Conducerea sa a luat decizii care sunt contrare spiritului USR.

Numirile politice din ultima vreme au fost picătura care a umplut paharul pentru că nu s-a ținut cont deloc de competențe.

A fost vorba de apropierea de tabăra Barna aflată la conducerea USR”, a spus Florina Presadă.

Alegerile parlamentare au fost aranjate?

„A fost un șir de evenimente din ultimii 2 ani care m-au determinat să iau decizia. Listele cu candidații la parlamentare în București au fost aranjate.

Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu au dictat delegaților candidații pe care să-i voteze.

Năsui și-a dorit foarte mult în ministerul lui să lucreze cu o doamnă cu o decizie în primă instanță de colaborare cu Securitatea.

Sunt lucruri pe care noi le-am condamnat mereu în USR – lipsa de transparență, a meritocrației, a integrității. Ce vedem acum e foarte e departe de ce am promis oamenilor că vom face și că vom fi”, a mai declarat Florina Presadă, potrivit b1.ro

Florina Presadă a demisionat din USR vineri dimineață

Florina Presadă a anunțat că și-a înaintat demisia din USR, după patru ani de zile în care spune că a învățat foarte multe.

Ea a mai spus că a fost o decizie grea, dar că nu se mai regăsește în această construcție politică.

De asemenea, propunerea USR pentru funcția de secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, Călin Badiu, a convins-o pe Florina Presadă că e momentul să plece.

„Momentul despărțirii de USR.

Azi mi-am înaintat demisia din USR biroului filialei USR Sector 3. A fost o decizie pe care am luat-o cu inima grea dar privind spre viitor.

Adevărul este că nu mă mai regăsesc în această construcție politică de ceva vreme. După decizia BN USR de aseară de a-l propune pe Călin Badiu ca secretar de stat la Ministerul Dezvoltării, mi-a fost clar că expertiza mea nu mai este de folos în această organizație.