Evenimentul Zilei > EVZ Special > Scandal în România. Directorul ANOFM, „executat” public
Scandal în România. Directorul ANOFM, „executat” public

Scandal în România. Directorul ANOFM, „executat” public

Dumitru Pelican, director executiv al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, a primit înştiinţare că este detaşat la Giurgiu.

Decizia vine la doar câteva zile după ce fostul senator a criticat-o dur pe Violeta Alexandru, minstrul Muncii.

Dumitru Pelican a declarat că situaţia sa s-a schimbat după ce a atacat-o dur, în direct, pe Violeta Alexandru, șeful său din minister, acum o săptămână.

„Problemele mele sunt simple. Acum câteva zile mi-am permis să demontez afirmaţiile neadevărate ale doamnei ministru. I-am spus că nu poate dezinforma, habar nu avea de lege… Mi-a trimis ameninţări că mă va chema în comisia de disciplină şi i-am spus să vină şi cu secretarul de stat, acel cântăreţ cu dosar penal!

După ce am cerut public lui Ludovic Orban să o demită, am primit ordin, astăzi, la ora 17:16, emis de preşedintele Agenţiei Naţionale, că sunt detaşat la Giurgiu! I-am spus că e o laşitate, că exectă ordinele acestui ministru Violeta Alexandru! Voi merge la DNA şi voi face plângere penală doamnei ministru!”, a declarat Dumitru Pelican la România TV.


Săptămâna trecută, ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a fost desființată de fostul senator Dumitru Pelican, director executiv al Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă (AMOFM) București.

„Nu știți nimic! Doar un exemplu. Agențiile de ocupare a forței de muncă nu pot face recrutări, cum cereți dvs, asta demonstrează că nu cunoașteți nici măcar statutul și regulamentele de funcționare ale acestor agenții, ca să nu mai vorbim de activitatea lor efectivă Și mai sunt șunt multe altele. Nu știți nici măcar formula de calcul a pensiilor! Fac un apel public la premierul Ludovic Orban să o retragă pe această doamnă până nu e prea târziu!”, a spus Dumitru Pelican.

Publicat in categoriile: EVZ Special, Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: