Evenimentul Zilei > Sport > Scandal imens în sport! Cearta publică a pornit de la bani. „E ciudat să vezi sportivii…”
Scandal imens în sport! Cearta publică a pornit de la bani. „E ciudat să vezi sportivii…”

Scandal imens în sport! Cearta publică a pornit de la bani. „E ciudat să vezi sportivii…”

Jucătoarele de la CSM București acuză conducerea clubului că nu și-au mai văzut salariile de luni de zile, însă li se cere performanță la nivel de Liga Campionilor.

Directorul general al CSM Bucureşti, Gabriela Szabo, i-a răspuns celei mai bune jucătoare de handbal a României cu privite la criticile aduse clubului privind întârzierile cu plata banilor. Tensiunile de la gruparea patronată de Primăria Bucureşti, CSM Bucureşti, unde jucătoarele de handbal au aproape 4 luni de întârziere a salariilor, par să se acutizeze, relatează Adevărul.

Neagu: Nu există respect

Joi seară, la finalul meciului pierdut de „tigroaice” cu Rostov, în Liga Campionilor, super-campioana Cristina Neagu a trimis mai multe săgeţi către conducerea clubului şi a declarat că o echipă care are pretenţii să meargă în Final-Four şi care vrea să se bată pentru trofeu trebuie să-şi respecte jucătoarele şi mai ales să le plătească la timp.

”Este şi această problemă a restanţelor salariale. Abia astăzi am primit primul salariu în acest sezon, pe luna iulie. Nu spun că ăsta e un motiv pentru care am pierdut astăzi, departe de mine gândul ăsta, dar lucrurile se adună, s-au adunat şi lunile astea de restanţe. Din moment ce în a doua parte a lunii noiembrie primeşti abia primul salariu din sezon, nu te simţi bine.

Am încercat de fiecare dată să venim la antrenament, să ne antrenăm cât putem de bine, să fim profesioniste. Sincer, cred că o echipă care are pretenţii să meargă în Final-Four-ul Ligii Campionilor şi care vrea să se bată pentru trofeu trebuie să-şi respecte jucătoarele şi mai ales să le plătească la timp, pentru că asta e o problemă pe care nu putem să o ascundem”, a declarat Cristina Neagu.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE