Evenimentul Zilei > Monden > Scandal greu în showbiz. A rupt tăcerea după divorț! „M-a dat afară din casă”
Scandal greu în showbiz. A rupt tăcerea după divorț! „M-a dat afară din casă”

Scandal greu în showbiz. A rupt tăcerea după divorț! „M-a dat afară din casă”

Fosta soție a fotbalistului Ionel Ganea este nemulțumită de hotărârea de divorț, spunând că îi este rușine că soțul ei trăiește cu o femeie mai tânără ca fata lor, Ioana.

Acuzații incendiare aduse fotbalistului Ionel Ganea de către fosta lui soție, Dana Iaru. Aceasta este nemulțumită de decizia luată de judecători în urma divorțului, și anume aceea de a nu primi casa până la partaj, dar nu va face apel.

Fosta soție a lui Ionel Ganea susține că a fost dată afară din casă, împreună cu fiica lor, de către fotbalistul care ar avea o relație amoroasă cu o femeie mult mai tânără decât el. 

Dana şi Ionel Ganea au împreună doi copii, Ioana și George, în prezent majori, potrivit romaniatv.net.

Căsnicia dintre cei doi s-a terminat după mulți ani de iubire cu un divorț, consfințit de o decizie a magistraților care nu este pe placul fostei soții a fotbalistului Ionel Ganea.

Ce scrie în hotărârea de divorț

Vina exclusivă a pârâtului-reclamant

„Admite, în parte, cererea principală formulată de reclamanta-pârâtă Ganea Daniela-Marcela în contradictoriu cu pârâtul-reclamant Ganea Ioan-Viorel.

Respinge cererea reconvențională formulată de pârâtul-reclamant Ganea Ioan-Viorel, în contradictoriu cu reclamanta-pârâtă Ganea Daniela-Marcela, așa cum a fost modificată.Dispune desfacerea căsătoriei încheiată între părți la data de 08.10.1994 și înregistrată în registrul de stare civilă al municipiului Făgăraș, județul Brașov, sub nr. 283/08.10.1994, din culpa exclusivă a pârâtului-reclamant. Dispune ca reclamanta-pârâtă să revină la numele avut anterior încheierii căsătoriei, acela de Iaru.

Respinge cererea reclamantei-pârâte de obligare a pârâtului-reclamant la plata sumei de 45.000 lei, cu titlu de despăgubire.

Respinge cererea reclamantei-pârâte de obligare a păratului-reclamant la plata unei prestații compensatorii sub formă rentei viagere în suma de 5.000 lei lunar.

Respinge cererea părților de atribuire provizorie a folosinței imobilului casă de locuit situat în satul Gură Văii, Str. Principală nr. 207A, comuna Recea, județul Brașov.

Obligă pârâtul-reclamant să plătească reclamantei-pârâte suma de 3.270 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată”, au stabilit magistrații.

Dana Iaru, fosta soție a lui Ionel Ganea a spus că este dezamăgită de hotărârea instanței, care crede că a fost influențată de fostul fotbalist al naționale de fotbal.

„Important este că sunt liberă, sănătoasă și copiii sunt alături de mine. Restul, ce o vrea Dumnezeu! Într-adevăr sunt dezamăgită de verdict. Nu voi face apel, nu îmi mai pierd vremea și nervii. Se vede clar influența lui. Nu pot concepe ca un judecător să respingă atribuirea casei până la partaj în contextul în care deținem trei case. Dar asta este! Să le folosescă domnul Ganea cu plăcere. Pot spune că îmi este rușine că este tatăl copiilor mei. Se poate vedea clar ce respect a avut față de familia lui. Dar, una peste altă, sunt mândră, bucuroasă și fericită că am avut curajul să merg până la capăt. Îi doresc sărbători fericite alături de singurătate”, a declarat Dana Iaru

Acuzații la adresa lui Ionel Ganea

Potrivit unor surse din apropierea celor doi, fotbalistul ar fi dat-o afară din casă pe soția dar și pe fata lui, el având o legătură cu o femeie mai tânăra ca el.

„Habar nu am cu cine trăiește. Și chiar nu mă interesează, este strict problema lui ce face cu viața personală. Pentru mine este un capitol steril. M-a dat afară din casă. Și pe mine, dar și pe fiică și nepot. Mie mi-a interzis să mai intru în vreo casă încă de anul trecut. Pe Ioana și pe nepotul meu i-a scos afară încă dinainte ca băiețelul să facă un an, mai exact pe 1 noiembrie”, a spus Dana Iaru.

Ionel Ganea și-ar fi găsit, deja, o parteneră, care ar fi doar cu doi ani mai tânără decât fata lui,  Ioana , și care locuiește împreună cu el la una din locuințele pe care acesta le deține.