Evenimentul Zilei > Social > Scandal de proporţii în Prahova. Localnic, bătut de viceprimar. VIDEO
Scandal de proporţii în Prahova. Localnic, bătut de viceprimar. VIDEO

Scandal de proporţii în Prahova. Localnic, bătut de viceprimar. VIDEO

Un viceprimar a agresat un localnic pe motiv c[ acesta l-ar fi înjurat de mamă.

Un conflict șocant a avut loc într-o comună din judeţul Prahova. Unul din protagoniștii agresiunii a fost chiar viceprimarul comunei Filipeştii de Târg, Vasile Giura.

Acesta a fost filmat atunci când lovea cu pumnii un localnic. Supărarea viceprimarului a pornit de la faptul că a fost înjurat de mamă.

Localnicii au altă versiune, și anume aceea că ei s- au dus să ceară socoteală conducerii primăriei Filipeștii de Târg pentru că nu aveau apă.

Ce spune localnicul lovit

„Aseară, am ajuns acasă, după o zi de muncă, plin de praf și am constatat că nu avem apă, așa cum se tot întâmplă de multă vreme. Am vorbit cu mai mulți săteni și ne-am adunat vreo 20 de inși la Polița Locală să cerem să dea drumu la apă. Acolo a ajuns și viceprimarul Vasile Giurea, care pe fondul consumului de alcool, a devenit violent.

Mi-a aplicat mai multe lovituri de pumn în față și mi-a spart telefonul. Am avut noroc cu mai mulți oameni, care l-au ținut să nu mă omoare efectiv. Mi-a reproșat că de ce ud legumele din solar, dar eu din asta trăiesc. Plătesc apa, luna trecută vreo 12 milioane de lei vechi, nu o fur. Chiar și așa, ăsta e motiv să mă bată vicele?”, a declarat Costin Chirilă, localnicul lovit de viceprimar.

Explicaţiile viceprimarului certat cu legea

Pentru a stinge conflictul, au venit la fața  locului mai mulţi localnici dar şi un poliţist local. După mai mult timp, aceștia au reușit cu dificultate să-l liniștească pe viceprimarul certat cu legea.

Acesta spune că motivul pentru care a pornit scandalul ar fi o înjurătură pe care i-a adresat-o un localnic.

Viceprimarul a recunoscut incidentul. El susține că nu a apucat să-l lovească pe cetățeanul respectiv, pe care îl acuză că l-a înjurat și că udă solariile de legume, provocând criza apei în comună.

Incidentul a fost filmat de mai mulți martori, care au sunat la 112.

Viceprimarul comunei a explicat că motivul de la care a pornit cearta ar fi fost o înjurătură pe care i-a adresat-o un localnic, potrivit antena3.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.