Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal cu droguri în România. Vedeta s-a dat singură de gol: „Eram în lumea viselor”
Scandal cu droguri în România. Vedeta s-a dat singură de gol: „Eram în lumea viselor”

Scandal cu droguri în România. Vedeta s-a dat singură de gol: „Eram în lumea viselor”

George Burcea, „protagonistul” scandalului cu Andreea Bălan, s-a dat singur de gol în ceea ce privește consumul de droguri.

După declarațiile făcute de soția sa care îi confirmă consumul de substanțe interzise, George Burcea a încercat să arunce vina la partenera sa, reușind însă să recunoască singur că a consumat droguri, scrie Cancan.

Într-un mesaj tranșant postat pe Facebook și șters ulterior, soțul Andreei Bălan recunoaște că celebra cântăreață a aflat despre dependența sa „căutându-i” prin telefon când acesta era „plecat în lumea viselor”.

George Burcea a scos la iveală detalii legate de consumul lui de droguri.

„Politia Ilfov nu „m-a filat mult timp”…asa cum au scris „genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informati de Andreea. Spun asta pentru cã eram de fatã când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram cand mi s-a cerut politicos sa eliberez “platoul de filmare”.

Andreea stia ca eu am consumat substante. De unde? Si-a insusit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a inceput sa intrebe in dreapta si-n stanga”, a spus George Burcea, în mesajul pe care l-a postat pe Facebook.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: