Evenimentul Zilei > International > Scandal colosal. Avocatul lui Trump vs George Soroș. „Un dușman al Israelului!”
Scandal colosal. Avocatul lui Trump vs George Soroș. „Un dușman al Israelului!”

Scandal colosal. Avocatul lui Trump vs George Soroș. „Un dușman al Israelului!”

Avocatul lui Donald Trump, Rudy Giuliani, l-a criticat dur pe George Soroș, într-un interviu pentru New York Magazine.

Rudy Giuliani a spus zilele trecute că el, romano-catolic fiind, este „mult mai evreu” decât Soroș, care nu prea ar da pe la biserică.

Nu mă face pe mine antisemit dacă mă opun lui. Soros cu greu este evreu. Eu sunt mai mult evreu decât Soros. Probabil știu mai multe despre el – nu merge la biserică. Nu aparține unei sinagogi, nu susține Israelul, este un dușman al Israelului. Este o persoană oribilă”, a afirmat Rudy Giuliani.

Soros a finanțat mulți dușmani ai Statului Israel, inclusiv grupuri care susțin BDS, care are scopul final de a distruge patria evreilor. Cei care se opun acestor grupuri nu sunt doar evrei mai buni, ci oameni mai buni decât el”, a scris apoi Giuliani pe Twitter.

Reacțiile nu au întârziat să apară. „Nu, domnule primar, nu sunteți„ mai evreu decât Soros(…)Dar este ofensator să negăm credința cuiva și, mai rău, să susținem clasicile teorii antisemite ale conspirației”, a replicat Comitetul evreiesc american.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: