Evenimentul Zilei > Actualitate > Scandal Călărași! Doi polițiști au fost bătuți cu o ulucă smulsă din gard
Scandal Călărași! Doi polițiști au fost bătuți cu o ulucă smulsă din gard

Scandal Călărași! Doi polițiști au fost bătuți cu o ulucă smulsă din gard

Doi polițiști care au încercat să legitimeze un bărbat care nu avea adeverința prevăzută de ordonanțele militare au fost atacați și bătuți cu o bucată de lemn, smulsă dintr-un gard.

Și în Călărași, polițiștii se confruntă cu cei care nu vor să respecte legea și iasă pe străzi atunci când vor. Cei doi oameni ai legi au prins un tânăr de 28 de ani, care nu avea asupra lui actele prevăzute de lege. La un moment dat, de cei trei s-a apropia mama tânărului care a devenit recalcitrant și a urmat o bătaie în toată regula.

Tânărul s-a refugiat în curtea unei case, cu polițiștii pe urmele sale. Acesta a smuls un lemn dintr-un gard și l-a lovit pe unul dintre oamenii legii în cap. Mama agresorului a smuls stația de emisie-recepție, din mâna unui polițist pentru ca acesta să nu poată să ceară ajutor. Cu ajutorul altor colegi, polițiștii au reușit să îi reține pe cei doi scandalagii, aceștia fiind reținut pentru acuzațiile de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice și vor fi propuși pentru arestare.