Răzvan Simion și Dani Oțil au ajuns la cuțite. După mai multe replici tăioase, cei doi prezentatori TV au început să se certe chiar în timpul emisiunii, motivul fiind Lidia Buble, fosta iubită a lui Răzvan, care încă îi mai bântuie amintirile.

Relația dintre cei doi s-a încheiat de curând și i-a lăsat un gust amar prezentatorului, dar și o stare proastă.

Răzvan Simion și Dani Oțil și-au aruncat mai multe cuvinte grele, cel din urmă făcând haz de necaz despre situația celuilalt, vizibil supărat că și-a adus aminte de fosta iubită cu care a avut o relație foarte lungă, de peste 5 ani.

Răzvan Simion: „Schimb criză de 40 pe două mai mici de 20”.

Dani Oțil: „Ești în criză de când te știu”, a fost schimbul de replici între cei doi colegi. Și dialogul a continuat pe un ton nu tocmai cavaleresc.

Răzvan Simion a fost cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble. Prezentatorul TV a publicat, pe 7 iunie, un mesaj pe contul său de Instagram, pe care ulterior l-a șters. Acest lucru le-a dat de gândit fanilor. Să fie, oare, vorba despre o împăcare?

„Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac. Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen.

Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit.

Astazi Lidia nu mai este fericita langa mine. Ii cer iertare pentru ca la un moment dat am devenit insuficient. Si ma iert si pe mine pentru ca nu am mai avut ce sa ofer cand poate ar mai fi fost multe de oferit.

De maine vreau sa o vad pe Lidia fericita, vreau sa ii sclipeasca ochii din nou in razele soarelui, asa ca ii redau libertatea. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat.

Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost… Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi… fosti iubiti…. actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept”, spunea prezentatorul la acel moment.