Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronului britanic, a sărbătorit în cadru privat duminică împlinirea a 38 de ani.

Kensington Palace a postat pe Twitter o nouă fotografie a lui William cu cei trei copii ai săi: prinţul George, de 6 ani, prinţesa Charlotte, de 5 ani, şi prinţul Louis, de 2 ani. Se precizează că fotografia a fost făcută la începutul acestei luni de soţia lui William, Kate, ducesa de Cambridge, în vârstă de 38 de ani.


Familia regală, așa cum nu ai mai văzut-o vreodată. Imaginile care topesc inimile tuturor


Prințul William este fiul cel mare al lui Charles şi al regretatei Diana, Prinţesa de Wales, care a murit într-un accident de maşină în 1997. De asemenea, Ducele de Cambridge este al doilea la rând pentru a-i succeda bunicii sale, regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 94 de ani, după tatăl său, prinţul Charles, în vârstă de 71 de ani.

„Îi doresc o zi de naştere foarte fericită ducelui de Cambridge astăzi!”, a scris Charles, folosind un alt titlu oficial al lui William. Charles a postat, duminică, pe contul de Twitter al reședinței sale, Clarence House, o fotografie, făcută de Kate, Ducesa de Cambridge, în care William îi cuprinde umerii cu brațul.

Cu ocazia aniversării a vârstei de 38 de ani a prințului William a reacționat și Palatul Buckingham, care i-a urat acestuia, pe Twitter, o aniversare fericită, mesajul fiind însoțită de o fotografie realizată tot de Kate.

William a servit în forţele armate britanice timp de şapte ani şi jumătate, pe când avea 20 de ani, antrenându-se ca pilot de elicopter.


Prințul Harry și Meghan, demascați! Au plecat pentru că nu le-a ieșit planul de mărire!


În ultimii ani, şi-a crescut vizibilitatea în calitate de susţinător al sănătăţii mintale, persoanelor fără adăpost, conservării naturii şi altor organizaţii de caritate.

Spre deosebire de regina Elisabeta a II-a, William nu are sărbătoriri oficiale. 21 iunie este în zodia Rac, ceea ce presupune a fi un om bun familist şi un tip de om sociabil.

Potrivit revistei „Hello”, prinţul William va prelua în acest an o parte mai mare din activitatea reginei. Când acesta va deveni într-o zi rege al Regatului Unit al Marii Britanii, Kate Middleton va fi regină consoartă.