Sarah Palin, înjurată de comicul Jon Stewart

Sarah Palin, înjurată de comicul Jon Stewart

"Fuck You". Aceasta a fost reacţia gazdei emisiunii "Daily Show" de pe postul Comedy Central după ce Sarah Palin a declarat că "doar oraşele mici, de provincie reprezintă adevărata America".

"Palin a declarat că îi place să meargă în localităţile mici deoarece ele reprezintă partea pro-americană a ţării. Vreau să-i spun ceva, foarte repede: Fuck you", a declarat Stewart referindu-se la declaraţiile lui Palin, nominalizată de republicani pentru funcţia de vicepreşedinte al SUA.

"Ne-am întors la ideea că numai oraşele mici reprezintă America adevarată", a afirmat Stewart, în apaluzele audienţei. "Vedeţi voi, New York City nu a fost suficient de bun pentru fucking Osama ben Laden, aşa că trebuie să fie suficient de bun pentru voi", a declarat comicul.

Ironiile lui Stewart au venit după ce Palin a declarat săptămâna trecută, în Carolina de Nord, că "noi credem că cea mai bună parte a Americii nu este în Washington D.C. Credem că cea mai bună parte a Americii sunt oraşele mici pe care le vizităm, în aceste mici părţi pe care eu le numesc adevărata America, unde găsim regiunile foarte muncitoare, foarte patriotice, foarte pro-americane ale acestei naţiuni minunate".

Ne puteți urmări și pe Google News