Sântul Andrei. Cele mai frumoase mesaje pe care le puteți trimite sărbătoriților

Sântul Andrei. Cele mai frumoase mesaje pe care le puteți trimite sărbătoriților Sursa foto: Arhiva EVZ

Sfântul Andrei este o zi plină de bucurie pentru românii care îi poartă numele. Care sunt cele mai ingenioase mesaje și urări pe care le poți trimite sărbătoriților.

Majoritatea oamenilor transmit clasicul mesaj de ”La mulți ani”, dar dacă vrei să ieși din tipare, poți scrie o urare ingenioasă pentru cei care poartă numele de Andi, Andreeas, Andreiu, Andrew, Andrieș, Andru, Andrea, Andu, Andreea, Andra, Andrada, Andreia, Deea.

Ce mesaje se transmit de Sfântul Andrei?

”Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți Ani Andrei/Andreea!”

”La Mulți Ani Andreea/Andrei! Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea, așa și tu luminezi viată mea! Te iubesc!”

Ne puteți urmări și pe Google News

”La mulți ani, draga Andrei! Să ai parte numai de împliniri, iar viată să iți fie o eterna sărbătoare!”

”Azi, de ziua numelui, iți urez și eu să fii iubit(a) și să ai parte de tot ce iți doreșți. La mulți ani!”

”Cineva acolo sus te iubește, dar cineva aici jos tine la tine și mai mult! La mulți ani și te iubesc!”

”Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multa sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite!”

”Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!”

”Pentru că astăzi este o zi specială pentru ține, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!”

”Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La mulți ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.”

”Felicitări cu ocazia aceastei zile. Îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, Andrei!”

”La mulți ani și fie că Sfântul Andrei să te călăuzească mereu!”

”Îți urez „La mulți ani” pentru că porți acest nume și fie că Sfântul Andrei , pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.”

”De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani!”

Cele mai frumoase mesaje de Sfântul Andrei

”Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace și să nu lase ca speranța să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Un cer albastru fără nori, În calea ta să fie, Să ai în viată numai noroc și bucurie! La Mulți Ani!”

”Fie ca din aceasta zi sfântă, în drumul lin al viețîi tale să răsară mereu câte-o raza de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!”

” Iți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit și să ai parte numai de bucurii în viată. La Mulți Ani, de Sfântul Andrei!”

Mesaje hazlii pentru sărbătoriți puși pe șotii

”La Mulți Ani Andrei și sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!”

”Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arata bine fără lună, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorul/iubitul!”

”Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei/Andreea!”

”Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!”, potrivit Cancan.ro