Evenimentul Zilei > Actualitate > Șantaj la Deveselu. Polițist prins în flagrant cu poze compromițătoare
Șantaj la Deveselu. Polițist prins în flagrant cu poze compromițătoare

Șantaj la Deveselu. Polițist prins în flagrant cu poze compromițătoare

Un agent de poliţie din județul Olt a fost prins în flagrant, în timp ce primea bani de la o femeie pentru a nu publica imagini compromițătoare cu aceasta. Femeia are 52 de ani, iar polițistul a obținut fotografiile pe Facebook, după ce și-a făcut un cont fals.

Un agent de poliție din cadrul IPJ Olt i-a cerut unei femei din Deveselu suma 5.000 de euro în schimbul unei fotografii compromițătoare. Astfel, bărbatul a amenințat că va publica fotografiile pe rețelele de socializare, dacă nu va primi banii.

Flagrantul a fost organizat de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Caracal. Poliţistul, în vârstă de 45 ani, este agent la Postul de Poliţie Rurală Deveselu și o șantaja pe femeie, în vârstă de 52 de ani, de aproximativ 3 luni. El a obținut fotografiile după ce și-a făcut un cont fals de Facebook, sub o altă identitate și a ademenit-o pe femeie să-i trimită imaginile.

Cauza, în care se fac cercetări pentru şantaj, a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal.

Alți patru poliţişti, din cadrul Serviciului Rutier Olt, au fost prinşi în flagrant, tot marți, într-o acţiune coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în timp ce solicitau diverse sume de bani. Cei patru acţionau pe drumul european E 574, în Pădurea Saru, județul Olt și solicitau șoferilor între 100 şi 500 lei, sub pretext că ar fi încălcat regimul legal de viteză sau că au depăşit neregulamentar.

 

 

 

 

 

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: