Evenimentul Zilei > Actualitate > Sancțiuni aplicate de Poliția Locală Constanța pentru cazare ilegală și comerț neautorizat pe plajă
Sancțiuni aplicate de Poliția Locală Constanța pentru cazare ilegală și comerț neautorizat pe plajă

Sancțiuni aplicate de Poliția Locală Constanța pentru cazare ilegală și comerț neautorizat pe plajă

Polița Locală Constanța a sancționat, într-o singură zi, aproape 200 de constănțeni care au fost surprinși cerșind, consumând alcool în locuri publice, plimbându-și câinii fără botniță, aruncând gunoiul pe jos. Au fost amendate și persoane fizice care ofereau servicii de cazare ilegale sau făceau comerț ilergal pe plajă.

În urma verificărilor efectuate, ieri, în teren de către polițiștii locali au fost date 165 amenzi contravenționale în valoare totală de 40.000 de lei. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Constanța, valentina Chiriță, cele mai multe sancțiuni, aproape 70, au fost aplicate persoanelor care aruncau gunoi pe jos. Peste 50 de amenzi au fost date pentru  opriri/staționări neregulamentare și au fost aplicate 106 puncte de penalizare. Aproape 40 de constănțeni au fost amendați pentru pentru cerșit, consum de alcool în locuri publice, scandal.  

Un bărbat, de 37 de ani,  a fost amendat contravențional cu suma de 1.500 lei pentru plimbarea unui animal de talie mare, rasa canină Amstaff, întrucât animalul nu avea  botniță, punând, astfel,  în pericol trecătorii din centrul Constanței. Iar pentru 10 persoane au fost încheiate procese verbale de constatare și sancționare pentru acte de comerț ilicit pe plajă ( Stațiunea Mamaia, Trei Papuci, Modern) ori pentru intermedierea unor servicii de cazare, fapte comise de către persoane fizice neautorizate pe bulevarde din nordul orașului, inclusiv statiunea Mamaia.