Evenimentul Zilei > Actualitate > Ingredientele folosite de Samsung pentru a avea un smartphone apreciat
Ingredientele folosite de Samsung pentru a avea un smartphone apreciat

Ingredientele folosite de Samsung pentru a avea un smartphone apreciat

Indiferent de evoluția vânzărilor din ultima perioadă, Samsung rămâne unul dintre cei mai importanți producători de telefoane mobile din lume. O bună parte din succesul comercial al celor de la Samsung este datorat capacității de înțelegere a unui anumit tip de public. Gama de smartphone-uri Galaxy J este orientată către publicul tânăr, care dorește să obțină cele mai atractive funcții ale unui telefon, fără a investi sumele pe care le vedem deseori aplicate vârfurilor de gamă. Dintre acestea, Samsung Galaxy J5 a devenit rapid cel mai popular model. Iată de ce.

Crearea smartphone-ului are o mică istorie presărată cu mituri urbane. De exemplu, se știe că numele gamei J vine de la Joy. Sau, conform unei alte variante, vine de la o gamă gândită inițial doar pentru piața japoneză, dar care a avut atât de mult succes încât a fost exportată în toată lumea.

Numele de selfie-smartphone nu este unul exagerat. Este un terminal gândit pentru o nișă existentă, pentru o cerere evidentă de astfel de telefoane. Că selfie-urile sunt și vor fi probabil mult timp o modă între tineri nu este un secret. De ce nu ar primi, atunci, acești tineri un telefon care să le satisfacă exact această nevoie?

Gama Galaxy J de la Samsung se situează între gama medie și gama de jos, înclinând mai mult spre gama medie. Evident, cu prețuri pe măsură. Cu un senzor frontal de bună calitate, însoțit de propriul său flash LED, care caută să potențeze tocmai această funcție, a selfie-urilor, inclusiv în condiții de luminozitate scăzută, Samsung Galaxy J5 vine în întâmpinarea tinerilor preocupați de propria imagine, dar cu resurse financiare medii.

Samsung Galaxy J5 a triumfat în rândul publicului amator de selfie-uri, încă o dovadă că Samsung a mers pe cartea câștigătoare. Clientul tipic al acestui tip de telefon este tânăr, care acordă o importanță deosebită camerei frontale la un smartphone și care nu pune prea mult preț pe partea hardware.

E adevărat, modelul Galaxy J5 poartă amprenta inconfundabilă a terminalelor Samsung, dar la un preț în jurul sumei de 1000 de lei (versiunea 2017) sau 800 de lei (versiunea 2016).

Cu un ecran de 5.2 inci și cu un corp unibody din aluminiu, Galaxy J5 (2017) vine să continue epopeea modelului de anul trecut, care a fost un bestseller în România. Samsung Galaxy J5 modelul 2017 păstrează ecranul Super AMOLED cu rezoluție 720 p al modelului anterior. Camera principală are 13 MP, la fel ca și camera frontală, care a făcut un salt uriaș de la 5 MP, cât avea la modelul anterior, semn că seria J a trecut la nivelul următor.

Ție ce îți place la gama J de la Samsung?