Florin Salam pare că are numai ghinioane. Un scandal sexual mai vechi a revenit în atenția oamenilor din sfera mondenă, după ce femeia cu care „s-a încurcat” a ajuns vedetă în urma unei emisiuni foarte populare.

Cel de-al cincilea sezon „Temptation Island – Insula Iubirii”, care a avut premiera luni seara, 22 aprilie, la Antena 1 și deja au apărut imagini incendiare cu Dana, care s-a dezbrăcat pentru a-și îndeplini rolul de ispită și a s-a lăsat filmată topless.

Dana Badea este ispită și în sezonul 5, la „Insula iubirii”, și este pregătită de noi aventuri. Anul trecut, bruneta l-a cucerit pe Răzvan, tânărul care venise în Thailanda împreună cu iubita lui, Cati. Puțini știu despre ispită că a fost implicată într-un scandal sexual cu Florin, scrie Cancan.

În vârstă de 28 ani, Dana este dansatoare profesionistă și coregraf, iar în urmă cu câţiva ani, s-a scris că i-ar fi fost ispită şi celebrului manelist, nu doar dansatoare în videoclipurile manelistului. Tânăra a infirmat că ar fi avut o legătură amoroasă cu Florin Salam și a susținut că „nu eu m-am autointitulat Dana Salam, Florin a făcut asta”.

Te-ar putea interesa și: