Evenimentul Zilei > Actualitate > SADICII DIN ARAD vor intra in arhive cu METODA DIABOLICA, folosita chinuirea si UCIDEREA PORUMBEILOR
SADICII DIN ARAD vor intra in arhive cu METODA DIABOLICA, folosita chinuirea si UCIDEREA PORUMBEILOR

SADICII DIN ARAD vor intra in arhive cu METODA DIABOLICA, folosita chinuirea si UCIDEREA PORUMBEILOR

Descoperire macabră într-un parc din Arad. Porumbeii sunt omorâți cu ace. În boabele de porumb care le sunt aruncate drept hrană, sunt înfipte ace, astfel încât păsările să moară de leziuni interne grave după ce le consumă.

Zilnic, în Arad, agonizează pe străzi sute de porumbei, care în final mor. Nimeni nu a știut până axcum care era cauza. S-a crezut că suferă de vreo boală contagioase între înaripate, sau că au fost otrăviți. De fapt, e vorba de ceva mult mai grav: porumbeii sunt păcăliți să înghită ace, care le sfârtecă întreg sistemul digestiv. Păsările mor în chinuri groaznice.

”Doamne… ce inimă să ai să poți da asa ceva la porumbei”, a scris, șocat, Petru – Garofel Gros, pe Facebook. El a descoperit  hrana ”îmbunătățită” în Piața Avram Iancu din Arad. Boabe d eporumb, fiecare cu câte unul sau două ace înfipte. După ce a postat fotografii cu porumbul-capcană, mai mulți arădeni au semnalat faptul că și în alte locuri se aruncă astfel de hrană, iar păsările mor imediat, în chinuri. Oamenii se întreabă cine e  atât de diabolic încât să piardă timp ca să înfigă câte unul sau două ace de gămălie în fiecare bob de porumb.

Cum sunt otrăviți porumbeii în Timișoara

Și în Timișoara sunt suficienți indivizi care nu pot trăi de grija porumbeilor, șoi atunci îi otrpvesc. Păsările agonizează pe străzi. De ani de zile, o timișoreancă îi salvează și îi îngrijește. Relatam despre Ramona Băluțescu în EVZ în 2011, însă activitatea ei nu a încetat între timp: păsările au în continuare nevoie de un salvator, după ce li se administrează, constant, în loc de hrtană, cereal otrăvite pentru stârpirea rozătoarelor. (Sursa foto: Facebook / Petru – Garofel Gros)