Evenimentul Zilei > Monden > Noi dezvăluiri din interiorul Palatului Regal. Să fi lăsat Meghan şi Kate armele jos „de dragul familiei”?
Noi dezvăluiri din interiorul Palatului Regal. Să fi lăsat Meghan şi Kate armele jos „de dragul familiei”?

Noi dezvăluiri din interiorul Palatului Regal. Să fi lăsat Meghan şi Kate armele jos „de dragul familiei”?

Greu de crezut că cele două cumnate sunt „mai aproape ca niciodată”. Meghan Markle și Kate Middleton lucrează la relația lor în încercarea de a „construi poduri și a repara garduri”, potrivit unui membru din interiorul Palatului.
Se ştie că cele două cumnate nu au fost niciodată prietene, chiar dacă ce s-au străduit să găsească lucruri în comun. Ducesa de Sussex, în vârstă de 40 de ani, a povestit despre relația lor tensionată în timpul interviului său cu Oprah Winfrey în martie.
Meghan a insistat că, spre deosebire de rapoartele media din acea vreme, Kate, în vârstă de 39 de ani, a fost cea care a făcut-o să plângă înaintea nunții sale în 2018. Cu toate acestea, o persoană din interior sugerează că a existat o apropiere între cele două ducese, în timp ce încearcă să vindece ruptura din cadrul familiei.

Insiderul a declarat pentru Us Weekly: „Meghan și Kate se înțeleg foarte bine și au luat legătura mai des. Relația dintre Meghan și Kate nu a fost niciodată atât de strânsă ca acum. Sunt mai aproape ca niciodată și lucrează la relația lor de dragul familiei”.

Se crede că ducesa de Cambridge și-a intensificat eforturile pentru a ajunge la Meghan după nașterea lui Lilibet pe 4 iunie

O altă sursă a declarat: „Trimite mesaje şi cadouri și încearcă să construiască o relație. Iar Casa Regală a instruit personalul să se adreseze mai mult prințului Harry și lui Meghan pentru a-i face să se înmoaie puțin”

Se spune că ducesa din Sussex ar fi fost „rănită” și „dezamăgită” că nu a reușit niciodată să stabilească o prietenie strânsă cu Kate.

„Dintre toți oamenii din Familia Regală, Meghan a spus că spera să dezvolte o relație strânsă cu Kate, dar nu i s-a dat niciodată șansa. A fost dureros și dezamăgitor pentru Meghan”, mai spune sursa.

„Meghan a spus că soția lui William nu i-a oferit niciodată sprijin şi că nu a contactat-o atunci ​​când lupta să se acomodeze, mai ales că nu avea prieteni la Londra.

„Dacă rolurile ar fi fost inversate, Meghan a spus că ar fi făcut tot posibilul să o facă pe Kate să se simtă parte a familiei. Ar fi îmbrățișat frăția lor”, relatează Express.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: