Evenimentul Zilei > Monden > S-au despărţit şi ei, gata! Frumoşii şi celebrii României sunt istorie! Alertă
S-au despărţit şi ei, gata! Frumoşii şi celebrii României sunt istorie! Alertă

S-au despărţit şi ei, gata! Frumoşii şi celebrii României sunt istorie! Alertă

Poate unul dintre cele mai atrăgătoare cupluri mondene din România a ajuns la finalul relaţiei. Ramona Olaru și Iulian-Adrian Popescu şi-au spus adio şi nu mai formează un cuplu.

Asistenta de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” şi artistul de la „Noaptea târziu” au confirmat separea. Ramona Olaru și cel cunoscut în showbiz drept Cuza au avut doar câteva luni de relație.

Vestea a venit după ce asistenta TV a fost întrebată de un fan de ce nu mai apare alături de Cuza în clipurile pe care le postau pe rețelele de socializare.

„Eu și Cuza nu mai formăm un cuplu”, a fost răspunsul de pe Instagram.

Ramona Olaru şi Cuza, acum fostul iubit…

Olaru (30 ani) a fost căsătorită 3 ani, iar când a început relația cu Cuza, tocmai ieșise din mariajul încheiat, în cele din urmă, cu divorț.

Vedeta a fost foarte discretă cu viaţa personală, dar din când în când a mai scăpat câte un detaliu.

Iată ce spunea despre fostul soţ nu demult: „De 5 ani suntem împreună. Sunt căsătorită de trei ani aproape cu el. Suntem la poluri opuse. Eu sunt aşa…«heeeei, hai să ne distrăm», iar el e aşa „nu vreau, stai departe de mine”.

Probabil acesta este lucrul care ne apropie cel mai mult. Şi pentru că el nu vrea să apară, de aceea e oarecum ascunsă.”