Și asta după ce, în trecut, Viorel Cataramă a caracaterizat o premiere a Oliviei Stter drept o „mare și nefericită greșeală”. Cu toate acestea, Olivia Steer pare să fi uitat de acest episod.

„Tot ce îmi doresc e să urmăresc, cum va lupta eroul (acum că și-a descoperit vocația mitică) cu toți balaurii corupției și minciunii și cum îi va învinge pe toți. Cu sufletul la gură, vreau să urmăresc. Vreau să vad, în sfârșit, o poveste adevărată, demnă de formula clasică actualizată: Va fi odată, cum a mai fost odată, demult, … de cînd se luau de gât lupii cu mieii de se sărutau, înfrățindu-se și așa mai departe și așa mai departe… Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!”, a scris Olivia Steer pe contul de socializare.

Iată ce spunea Cataramă despre Olivia Steer: „Premierea Oliviei Steer este o MARE și NEFERICITĂ greșeală care trebuie corectată. Prin opoziția la mamografii și la vaccinări, acest personaj arată că nu are nimic de a face cu ideea de sănătate. Cei care i-au acordat premiul sunt IRESPONSABILI!”.