Evenimentul Zilei > Monden > S-a aflat! Cine este iubitul Simonei Halep? FOTO în articol
S-a aflat! Cine este iubitul Simonei Halep? FOTO în articol

S-a aflat! Cine este iubitul Simonei Halep? FOTO în articol

Campioana de la Wimbledon are un nou iubit! Simona Halep și Toni Iuruc au fost fotografiați de mână, fix înainte să intre într-un restaurant de lux.

La 27 de ani, Simona Halep este împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o viață sentimentală pe măsură. În prezent, Simona se află la București, unde se bucură de o vacanţă binemeritată. Mare parte din timpul liber îl petrece în compania iubitului, Toni Iuruc.

Simona Halep și milionarul machedon care i-a furat inima au fost prezenți, miercuri seară, la un restaurant de lux din zona Herăstrău. Acolo au ajuns cu mașina lui Toni Iuruc. Fără să atragă atenția celor din jur, cei doi îndrăgostiți au coborât din autoturism și s-au îndreptat spre intrarea în local. Îmbrăcați elegant, sportiva și omul de afaceri, care avea în mână un superb buchet de flori, s-au ținut de mână până au ajuns la masă.

În restaurant, campioana de la Wimbledon și iubitul ei au fost așteptați de părinții și fratele fostului lider WTA. A urmat un ospăț pe cinste, iar voia bună a fost ca la ea acasa.

Cei doi au fost discreți și nu au ieșit cu absolut nimic în evidență. Lucru, de altfel, de lăudat! Într-un final, întâlnirea a luat sfârșit. Moment în care Simona Halep – cu buchetul de flori în mână – și Toni Iuruc și-au luat “la revedere” de la cei care le-au ținut companie.

Simona Halep nu mai are nicio reținere în a ieși cu el în public. Merg prin oraș ținându-se de mână, ceea ce indică faptul că legătura este cât se poate de serioasă. Un semn în plus că, de această dată, Simona este decisă să aibă o relație de lungă durată cu Toni o arată și faptul că acesta a susținut-o la Wimbledon, la fiecare meci, dar a luat parte și la dineul oficial. Mai mult, pe Arena Națională, când Simona și-a prezentat trofeul, milionarul a ținut să fie prezent și acolo.

Toni Iuruc este un milionar machedon, un tip inteligent (așa îl descriu apropiații), care are mai multe afaceri în România. Acesta deține nu mai puțin de șase firme. În 2002, în colaborare cu alți trei parteneri, a înființat agenția full service AdVenture care s-a ocupat de prima campanie a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei, din 2008. Firma l-a avut client pe ex-edilul Bucureștiului și în următoarele campanii, potrivit cancan.ro

FOTO https://www.cancan.ro/simona-halep-noul-iubit-toni-iuruc-fotografiati-de-mana-in-parcul-herastrau-20028214
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: