În seara zilei de duminică, 12 ianuarie, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în vila ei din Otopeni. Vestea a căzut ca un trăznet. Acum, prietena intimă a jurnalistei face dezvăluiri la fel de șocante.

Viaţa Cristinei Ţopescu gravita, în ultima perioadă, în jurul unei singure pasiuni. Aceeea de a salva și îngriji câinii fără stăpân. Cristina nu mai avea serviciu, dar îngrijea câinii abandonați și hrănea maidanezi în opt locații. ”Cristina plătea tratament (n.r. – pentru aceste animale) din buzunarul propriu. Singura grijă a Cristinei era să aiba bani pentru următoarele lucruri: chirie, utilităţi, benzină şi câte un pachet de ţigări. Ei personal nu îi trebuia nimic”, povesteşte prietena Cristinei Ţopescu.

Aceasta a mai relatat și cum era, în intimitate, viața jurnalistei: ”Cris intrase într-o depresie. Începuse la un moment dat să aibă datorii. A reuşit să-şi plătească o parte dintre ele. După pierdea jobului, după ce Ticu s-a stins, domnul Cristian Ţopescu, evident că depresia Cristinei s-a accentuat. Cristina nu a fost o sinucigaşă. Da, îi era greu. Da, plângea. Da, se agita când vedea un căţel maidanez şi începea să plângă”.

Familia Cristinei Țopescu a decis ca trupul fostei prezentatoare TV să fie incinerat. Ea nu va beneficia de slujbă religioasă, deoarece incinerarea contravine reglementărilor Bisericii Ortodoxe Române. Și nici nu va fi îngropată alături de tatăl său iubit.  ”Nu se face slujbă de înmormântare pentru cei incinerați. Inclusiv pentru rațiunea că trupul, subiectul înmormântării, lipsește, fiind distrus prin cremațiune”, a fost răspunsul lui Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române.

Sursa: Cancan.ro