Evenimentul Zilei > Monden > Ruptură în showbiz! „Divorț” în stil italian. Otilia Bilionera nu uită și nu iartă
Ruptură în showbiz! „Divorț” în stil italian. Otilia Bilionera nu uită și nu iartă

Ruptură în showbiz! „Divorț” în stil italian. Otilia Bilionera nu uită și nu iartă

Otilia Bilionera a decis să renunțe la colaborarea cu producătorul și impresarul ei, Ionuț Bejinariu. Numai că, ruptura nu a fost una amiabilă, astfel încât cei doi au ajuns să fie la cuțite și nu este exclus să se revadă chiar în fața instanței.

 

Artista cât și fostul ei impresar au ajuns în situația în care nu mai pot vorbi frumos unul despre celălalt. Ba mai mult, își reproșează foarte multe lucruri. Printre acestea, se pare că artista aduce în discuție situația ei financiară, iar impresarul comisioanele pe care trebuia să le perceapă. Tot legat de ruptura dintre ei, conform apropiaților celor doi, se pare că Ionuț Bejinariu într-un acces de furie ar fi șters contul de YouTube care purta numele artistei.

În acest moment, toți cei care vor să-i asculte piesele o pot face doar pe contul oficial al casei de producție. Însă, bătălia se dă pe drepturile de autor și de interpretare ale pieselor care au adus-o în topurile muzicale. Cel mai probabil, dacă nu vor îngropa securea războiului, cei doi vor ajunge în fața instanței pentru a rezolva această problemă.

„Eu am și alte proiecte asupra cărora trebuie să mă concentrez, așa că nu discut acum despre fosta mea colaboratoare. Poate ne vom înțelege în viitor, nu se știe, dar acum am alte priorități”, a declarat Ionuț Bejinariu.

Artista are proiecte mari

Deși a ieșit șifonată din acest scandal și nu a avut foarte multe de câștigat, cântăreața este pregătită să muncească mai mult și să lase trecutul în urmă. Până ce problemele se vor rezolva, artista s-a închis în studioul de înregistrări pentru a mai compune ceva. Urmează să lanseze câteva melodii și speră să o lovească norocul și să semneze cu o casă de producție din străinătate.

„Voi lansa câteva piese cât de curând. Nu discut nimic despre trecut, mă concentrez asupra viitorului și asupra carierei. Voi cânta niște piese, voi vedea dacă voi colabora cu o casă de producție din România sau una internațională. Voi face un anunț cât de curând în această privință. Ce s-a întâmplat între mine și fostul impresar nu detaliez, vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Otilia Bilionera, scrie Cancan.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.