Evenimentul Zilei > Monden > Ruby, probleme grave la Survivor România. A ajuns la spital, în toiul nopții
Ruby, probleme grave la Survivor România. A ajuns la spital, în toiul nopții

Ruby, probleme grave la Survivor România. A ajuns la spital, în toiul nopții

Ruby, frumoasa cântăreață care participă la Survivor România, are probleme grave. Tânărăa a fost transportată de urgență, al spital. S-a întâmplat noaptea trecută. Ea a fost luată cu barcă și dusă la medici.

Tânăra a acuzat probleme grave în jungla Dominicană, motiv pentru care a fost dusă de urgență la spital. Medicii i-a administrat o infecție, și au reținut-o, peste noapte, la spital.  Ruby, din echipa ”Faimoșilor” de la Survivor România, le-a spus colegelor de echipă:  ”Nici la spital nu are ce sa îmi facă, nici nicăieri”.

Se pare că frumoasa cântăreață a acuzat dureri acerbe de stomac. Încă de la începutul competiției, echipa ”Faimoșilor” a avut de suferit. Aceștia au pierdut meciul cu echipa Războinicilor, motiv pentru care au fost nevoiți să rămână sub cerul liber, sub ploaie.  Din echipa Faimoșilor de la Survivor România fac parte următorii: Cristina Șișcanu, Elena Ionescu, Ruby, Mihai Onicaș, Lino Golden, Grațiela Teohari Duban, Augustin Viziru, Asiana Peng, Cezar Juratoni și Bogdan Vlădău.

Sursa: Playtech.ro

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.