Ronaldo ţine Realul în viaţă

Ronaldo ţine Realul în viaţă

Cristiano Ronaldo a marcat golul victoriei lui Real Madrid în ultimul minut al meciului de pe Santiago Bernabeu cu Osasuna, scor 3-2, şi "galacticii" rămân în cursa pentru titlu în Primera Division.

Real a revenit de două ori în meciul de aseară, portughezul Ronaldo reuşind o "dublă". Madrilenii aveau nevoie de victorie în meciul cu Osasuna pentru a se apropia la un punct de liderul FC Barcelona, care câştigase în faţa lui Villarreal (4-1) într-un meci jucat sâmbătă. Real a început slab meciul şi Carlos Aranda a deschis scorul pentru oaspeţi, după o eroare imensă a lui Raul Albiol.

Ronaldo a egalat pentru Real cu un şut de la marginea careului de 16 metri, însă Krisztian Vadocz a marcat şi el pentru Osasuna. Cu câteva minute înainte de finalul primei reprize, Marcelo a înscris cu capul pentru "galactici", iar în ultimul minut de joc, Cristiano Ronaldo a înscris după o centrare perfectă a lui Gonzalo Higuain.

Într-un alt meci din Spania, Lionel Messi a reuşit şi el o "dublă" pentru FC Barcelona. De asemenea, Alvaro Negredo a punctat şi el de două ori în victoria lui FC Sevilla, scor 3-1, în faţa lui Atletico Madrid.

Ne puteți urmări și pe Google News