Olandezul Ronald Bernard, care a lucrat pentru ILLUMINAŢI, dezvăluie TOATE secretele elitei care conduce lumea

Olandezul Ronald Bernard, care a lucrat pentru ILLUMINAŢI, dezvăluie TOATE secretele elitei care conduce lumea

În 2015, s-a scris un articol despre un ex-membru al Illuminaţilor care a vorbit despre practicile surprinzătoare ale acestora. Illuminaţii aparţin unui grup de elite care vor să controleze lumea. Aceşti oameni şi-au vândut sufletul Satanei şi cred că Satana este conducătorul acestei lumi.

Acum doi ani, multă lume n-a crezut povestea de faţă. Astăzi, în 2017, olandezul Ronald Bernard face un come-back. Este din ce în ce mai evident că illuminaţii există realmente. Bernard însuşi a gestionat fluxuri mari de bani şi dezvăluie adevăruri şocante.

''Mulţi oameni nu ştiu cum este gestionată lumea, nu pot descoperi încotro merg banii, iar eu am fost responsabilul tranzacţiilor illuminaţilor''. Vârful piramidei este compus de 8.000 de oameni, bărbaţi şi femei care au o putere totală asupra banilor şi a lumii. Ei hotărăsc totul şi dau ordine acelora care se află în subsolul ierarhiei.

Ronald Bernard a avut o criză de conştiinţă, iar aceasta a început să-l roadă pe interior. După toate practicile oribile pe care acesta le-a dezvăluit, el n-a mai putut răbda şi a decis să pună frână. Dar acest lucru nu a fost uşor. El a fost maltratat în mai multe rânduri ca să tacă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bernard explică totul, despre modul în care lumea este gestionată şi despre cum sunt luate toate deciziile. El povesteşte cum a intrat în acest ''univers'' în acest video. Fiecare decide dacă acest om spune adevărul sau fabulează: https://youtu.be/39YQbv6vEFA