Evenimentul ZileiMondenPrimul soț al Ronei Hartner, prezent la înmormântare

Primul soț al Ronei Hartner, prezent la înmormântare

Primul soț al Ronei Hartner, prezent la înmormântare
Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum de familie, prieteni și fani. Regretata artistă a fost înmormântată la Citmitirul Bellu Catolic din București. Primul soț al acesteia a luat parte la funeralii.

Rona Hartner a fost condusă astăzi pe ultimul drum.  La slujba de înmormântare  a participat și primul ei soț, Rocco Sedano. Bărbatul a venit însoțit de fiica lor, Rita Sumalya.

Rona Hartner, condusă pe ultimul drum

Trupul neînsuflețit al regretatu artiste a fost adus în România miercuri. Sora acesteia a fost cea care s-a ocupat îndeaproape de procedura de aducere în țară. Sicriul a fost depus la capela Cimitirului Bellu Catolic.

Ne puteți urmări și pe Google News

Familia actriței, foștii colegi de breaslă,  precum și cei care au îngrijit-o au putut să își ia rămas bun de la Rona Hartner. Pe întreg parcursul priveghiului, sicriul regretatei artiste a fost închis. Acesta a fost decorat cu flori dar și cu cele mai reprezentative poze ale cântăreței.

Fostul soț al regretatei artiste, prezent la slujba de înmormântare

Rocco Sedano, primul soț al regretatei artiste a luat parte la funeralii. Acesta ajuns în România ieri, pentru a o conduce pe mama fiicei lui pe ultimul drum.

Rocco Sedano a înștiințat-o pe sora acesteia că intenționează să ajungă la înmormântare. Rocco Sedano a ținut să fie alături de fiica lui într-unul dintre cele mai dificile momente din viața acesteia.

Fostul soț al Ritei a stat alături de fiica și cumnata lui. Cei trei au stat în permanență alături de sicriul regretatei cântărețe. Cu toate că Rona Hartner nu a fost văzută de cei prezenți la priveghi și înmormântare,  sora acesteia a dezvăluit că a fost îmbrăcată cu rochia albă.  Mai mult, acesteia i-a fost așezată o coroană de flori pe cap.

Rona Hartner, condusă pe ultimul drum. Primul soț al regretatei artiste, prezent la înmormântare
Rona Hartner. Sursa foto: Facebook

Rona Hartner și-a cumpărat singură locul de veci

Regretata cântăreață a încetat din viață la vârsta de 50 de ani. După o luptă crâncenă cu un diagnostic dur,  organismul acesteia a cedat. Rona Hartner a suferit de cancer la plămâni, având metastaze și la creier.

După ce a primit vestea că suferă de această boală, actrița și-a cumpărat singură locul de veci din Cimitirul Bellu. Aceasta și-a dorit să fie înmormântată în România, locul în care a petrecut mulți ani din viață.

În urmă cu patru luni de zile, Rona a anunțat că s-a vindecat de cancer. Ulterior, problemele de sănătate au reapărut, iar medicii nu i-au mai dat nicio șansă.


Accesează: