Evenimentul Zilei > Actualitate > Rona Hartner, veste neagră dată de medici. I-au descoperit o nouă boală
Rona Hartner, veste neagră dată de medici. I-au descoperit o nouă boală

Rona Hartner, veste neagră dată de medici. I-au descoperit o nouă boală

Rona Hartner nu traversează deloc o perioadă bună din viața ei, având mari problem de sănătate. Mai nou, medicii i-au descoperit o nouă boală.

Rona Hartner a aflat că suferă de embolie pulmonară. Afecţiunea i s-a produs din cauza unui medicament folosit de medici pentru tratament. Din fericire, însă, totul a fost descoperit la timp, iar artista a fost pusă pe un nou tratament.

Săptămâna trecută, Rona Hartner a vorbit la Antena Stars, unde a povestit că până la urmă lucrurile nu au fost grave şi că în două săptămâni se va rezolva şi va putea ajunge şi la concertele programate în România.

„Sunt foarte ascultătoare. Îmi pare rău că facem emisiuni virtual că vreau să vin mereu în România. Foarte mulţi oameni din presă m-au îngropat deja, nu este cazul. Tratamentul mi-a afectat vasele de sânge şi de asta am făcut embolie pulmonară. Era pericol să mor în avion, dacă aş fi venit în România.

Cu un tratament special în două săptămâni se va rezolva problema. Nu este grav. Lumea când aude se sperie, dar la mine este vorba doar de un singur vas de sânge şi mi s-a sugerat ca două săpămâni să nu iau avionul. La celelalte concerte din România voi cânta. O să văd cu ce vin”, a  spus Rona Hartner la Antena Stars.