Evenimentul Zilei > Actualitate > Românul care a îngrozit Franța a încercat să-și pună capăt zilelor
Românul care a îngrozit Franța a încercat să-și pună capăt zilelor

Românul care a îngrozit Franța a încercat să-și pună capăt zilelor

Florin Sebastian Balan (38 de ani), românul din Rădăuţi care s-a predat luni seară poliţiei franceze, fiind bănuit că şi-a omorât soţia însărcinată şi le-a tăiat beregatele celor doi copii ai lor, în vârstă de un an şi jumătate, respectiv cinci ani, a încercat să se sinucidă, scriu ziarele din Paris.

A ajuns la Frankfurt și s-a întors

Dispărut de vinerea trecută, când au fost descoperite cele trei cadavre, rădăuțeanul a plănuit să fugă în Europa de Est, cel mai probabil intenționând să se întoarcă în România. A conştientizat, însă, că nu va reuşi să se ascundă toată viaţa, scriu ziariştii francezi, şi s-a predat.

A mers cu trenul până la Frankfurt, în Germania, după care a decis să se întoarcă. Gara din Forbach a fost prima oprire la revenirea pe teritoriul francez, unde s-a predat comisariatului de poliţie din localitate.

Avea două răni: la mână și la coapsă

„Un om care părea marcat, foarte confuz”, citează Le Parisien o sursă apropiată anchetatorilor. Bălan avea două tăieturi mari, susținea sursa citată, una la încheietura unei mâini, cealaltă, la o coapsă. „Le-a spus poliţiştilor că a încercat să îşi ia viața de cel puțin patru ori. Trebuie să vedem despre ce fel de tentative de suicid este vorba”, mai arată sursa judiciară.

De ce a Florin Sebastian Bălab a recurs la acele gesturi extreme de a lua viaţa soţiei şi propriilor săi copii, a rămas însă o necunoscută până în prezent pentru anchetatori.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: