Evenimentul Zilei > Social > Românii primesc mai mulți bani! Dăncilă a făcut anunțul: Fonduri de 1,4 miliarde de euro
Românii primesc mai mulți bani! Dăncilă a făcut anunțul: Fonduri de 1,4 miliarde de euro

Românii primesc mai mulți bani! Dăncilă a făcut anunțul: Fonduri de 1,4 miliarde de euro

Viorica Dăncilă, fostul premier al României, a declarat că noi subvenții în valoare de 440 de milioane de euro vor fi acordate fermierilor români.

Premierul demis, Viorica Dăncilă, a declarat luni, în debutul ședinței de Guvern, că s-au autorizat plăți în valoare de 440 de milioane de euro pentru subvenții în cazul fermierilor, plus alte 1,4 miliarde de euro fonduri în avans.

„Am inceput la timp plata subventiilor pentru fermieri. În 3 zile APIA a reusit sa autorizeze plata a aproape 440 de milioane de euro, bani transferati in conturile a 390.00 de fermieri, bani necesari pentru pregatirea culturilor de toamna”, a zis Dăncilă, despre subventii.

„Am asigurat fonduri astfel incat peste 1,4 miliarde de euro sa fie platiti fermierilor sub forma de avans”, a adăugat premierul.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.