Românii care a speriat Franța. Au dat jafuri de peste 600.000 de euro

Românii care a speriat Franța. Au dat jafuri de peste 600.000 de euro

Trei români au fost arestați luni, de jandarmeria Chateaulin, Franța, pentru o serie de jafuri în mai multe orașe din Finistere. Paguba totală produsă de aceştia este de peste 600.000 de euro, scrie presa franceză

Cei trei români sunt suspectați că ar fi comis mai multe jafuri  în parfumerii și magazine din Carhaix, Morlaix, Lesneven și Pont -l'Abbe. În total, bunurile furate au o valoare mai mare de 600.000 euro, conform letelegramme.fr, citat de stiridiaspora.ro.

Duminică seară, a avut loc un nou jaf la parfumeria Nocibi din Douarnenez. Un jaf de 239.000 de euro. Totul a început însă în februarie anul trecut, după ce parufumeria Marionaud, din Carhaix, fusese spartă, suferind o pierdere de 260.000 de euro.

După investigații, urmele de ADN au permis jandarmeriei să identifice unul dintre cei care se presupune că jefuiau. Cunoscut deja de justiție, s-a dovedit că locuia în Mellac, în apropiere de Quimperle. Au fost recuperate din casa lui doar produsele de înfrumusețare furate duminică noaptea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cei trei au fost deja duşi miercuri în faţa judecătorului, care a dispus plasarea lor în arest preventiv.