Conform informațiilor obținute de Paginademedia.ro, Iulia Nagy urmează să se ducă la Europa FM ca reporter.

Recent și Florin Badea, co-prezentator la tronsonul matinal de la România TV, a părăsit televiziunea de știri. El a trecut la B1 TV, unde va prezenta tot pe tronsonul de dimineață, de săptămâna viitoare. De asemenea, și Corina Drăgotescu a anunțat că încheie colaborarea cu România TV.

Şi prezentatoarea de ştiri Geanina Lungu şi-a anunţat chiar în această dimineaţă plecarea de la România TV într-un mesaj pe pagina ei de Facebook.

"Sunt momente în viață când trebuie să alegi ce să faci mai departe. Într-un astfel de moment mă aflu eu acum.. după 6 ani de România TV a venit momentul să închid un capitol frumos din viața mea. A fost o perioadă minunată în care am trăit experiențe și bune și rele, însă toate au avut rostul lor, m-au ajutat să devin omul care sunt astăzi. Nu pot să plec fără să mulțumesc unor oameni care au avut încredere în mine și care mi-au oferit oportunitatea de a mă dezvolta și de a învața lucruri noi. Sunt onorată pentru că am lucrat cu oameni buni, oameni cu care am împărtășit toate trăirile mele. Indiferent de ceea ce îmi rezervă viața pe viitor, eu sunt pregătită, poate mai mult ca niciodată, sa scriu un nou capitol. Mulțumesc Romania TV, celor care au fost alături de mine pe tot acest parcurs și dvs. telespectatorilor care m-ați încurajat întodeauna!", a scris vedeta.