Cântecul lui este auzit acum in toată țara: „România, trezește-te!”. Piesa este sloganul folosit de protestatarii din România. Această piesă a acumulat pe YouTube aproape două milioane de vizualizări și a fost publicată aproximativ cu 12 ani în urmă. Cu toate acestea, rămâne o actualitate în ziua de azi.

1Q Sapro – Unchiu Sapro este cel care a făcut parte din formația hip-hop ”Morometzii”, care venit cu o mulțime de piese cunoscute pentru o bună parte din români. Melodiile care l-au făcut celebru sunt: ”Nu mai da șpagă”, ”Alianța maro” și ”Lasă-te de furat”. Iar ”Îmi pare rău Pinocchio” a fost extrem de populară, datorită faptului că este o dedicație pentru Victor Ponta.

Cântecul lui este auzit acum în toată țara: „România, trezește-te!”

1Q Sapro, pe numele său Cezar Cristea a devenit cunoscut pentru români datorită pieselor protestante, care aveau mesaje civice. În ultimii ani artistul a intrat și în lumea teatrului datorită prieteniei cu actrița Anca Sigartău. Unchiu Sapro a creat muzică pentru spectacolele în care a jucat.

A jucat în multe piese de teatru, precum „Două liniuțe”, „Cum m-am lăsat de gândit”, „Poveste de cartier” și „Transit”. De asemenea, artistul a avut și un rol în serialul ”Spitalul de Demență”, care este difuzat de Pro Tv.

Citește integral articolul Nicoletei Stog în Rețete și Vedete.