Evenimentul Zilei > Sport > România nu scapă de ce s-a temut. Germania vine cu toate vedetele la București
România nu scapă de ce s-a temut. Germania vine cu toate vedetele la București

România nu scapă de ce s-a temut. Germania vine cu toate vedetele la București

Selecționerul Joachim Low va avea la dispoziție cea mai bună formulă pentru meciul de pe „Arena Națională”, programat pentru data de 28 martie.

Germania vine la București cu toate vedetele sale. Chiar dacă au existat temeri că nemții nu vor putea conta pe starurile care evoluează în Premier League, Joachim Low a primit, până la urmă, vești bune. Autoritățile medicale de la Berlin le-au dat undă verde jucătorilor din Anglia să se întoarcă în țară, fără a mai fi nevoie să intre pentru o perioadă de două săptămâni de zile în carantină.

Cei trei nemți din lotul lui Chelsea Londra, fundașul Antonio Rudiger, mijlocașul Kai Havertz și atacantul Timo Werner, vor răspunde afirmativ convocării lui Low și vor fi prezenți la toate cele trei partide ale Germaniei de la sfârșitul lunii martie. Lor li se vor alătura, de asemenea, și mijlocașul cu origini turce al liderului Manchester City, Ilkay Gundogan, precum și goalkeeper-ul de 1,90 metri al lui Arsenal, Bernd Leno.

 Burleanu speră că Rădoi va fi pe bancă

Deși Mirel Rădoi a fost depistat pozitiv la testul RT – PCR efectuat la începutul acestei săptămâni, președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, e încrezător că selecționerul tricolorilor îi va putea conduce de pe margine pe Vlad Chiricheș și compania, în derby-ul grupei cu Germania. Burleanu își face speranțe că tehnicianul în vârstă de 39 de ani va putea lua loc pe bancă încă de la meciul cu Macedonia de Nord.

„Sperăm ca Mirel Rădoi să aibă două teste negative consecutive și să poată fi prezent pe bancă încă de la primul meci din aceste preliminarii. Avem speranțe că el a fost pozitiv cu mai multe zile înainte de a fi depistat” a declarat, pe un ton optimist, Burleanu.

Aflat în izolare, la propriul domiciliu, Mirel Rădoi nu a dezvoltat, până acum, niciun fel de complicații medicale, iar starea sa este una foarte bună. „Din fericire, Mirel nu a avut contact cu alți membri ai staff-ului tehnic. Este asimptomatic, se simte bine din punct de vedere mental și este un luptător. Mai așteptăm puțin și îi vom face un nou test” a mai transmis președintele FRF.