Evenimentul Zilei > International > Bila albă pentru România. Mesajul europarlementarului Rovana Plumb de la Bruxelles
Bila albă pentru România. Mesajul europarlementarului Rovana Plumb de la Bruxelles

Bila albă pentru România. Mesajul europarlementarului Rovana Plumb de la Bruxelles

Europarlamentarul Rovana Plumb a fost aleasă, miercuri, în funcţia de vicepreşedinte al grupului politic al socialiştilor europeni din Parlamentul European.

Cu această ocazie, Rovana Plumb a spus că reprezintă PSD şi România

„Sunt onorată de susţinerea colegilor mei din PSD, dar le mulţumesc şi colegilor din grupul socialiştilor europeni pentru susţinere. Mă bucur că pot să reprezint atât PSD-ul cât şi România în familia noastră politică şi că vom putea participa activ la consolidarea proiectului european. Contribuţia pe care România şi-a adus ca preşedinte al Consiliului UE a fost foarte importantă şi avem destule proiecte pe care le trebuie să le ducem la capăt. În primul rând, tot ceea ce înseamnă investiţii pentru reducerea impactului negativ al schimbărilor climatice şi de asemenea tot ceea ce înseamnă egalitate de gen şi locuri de muncă decentă. În toate poziţiile pe care le vom avea, pe toate domeniile, vrem o Europă unită, nu una cu două viteze. O Europă care să îi reprezinte pe toţi cetăţenii, din statele membre!", a declarat Rovana Plumb. 

Rovana Plumb nu este singurul eurodeputat român cu funcţii importante la Bruxelles. Dacian Cioloş este noul preşedinte al grupului Renew Europe, potrivit dcnews.ro

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.