Editura Evenimentul si Capital

ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Agonia politică a lui Victor Ponta s-a transmis și PSD

România lui Cristoiu
Autor: | | 37 Comentarii | 11540 Vizualizari

Bogdan Iacob, pe site-ul InPolitics.ro, și Evenimentul zilei au pus lucrurile la punct în chestiunea - Victor Ponta la o reuniune boicotată de liderii europeni. Propaganda mincinoasă a Mașinăriei tot mai puternice și tot mai bine hrănite cu banii negri din Afacerile Microsoft, ANRP, EADS, rămași la moriștile Serviciilor secrete din România prin punerea în libertate a băieților de bine, precum Claudiu Florică, Dinu Pescariu, Stelian Gheorghe, a prezentat vizita lui Victor Ponta ca o gravă atingere adusă imaginii noastre de țară credincioasă idealurilor europene, ba chiar și ca semn al unei tentative de scoatere a României din NATO, pentru a fi vîrîtă cu forța în CSI. Bogdan Iacob a arătat, cu documente, că România are chiar un parteneriat strategic cu Azerbaidjanul, că fostul președinte a vizitat țara lui Ylham Alyev, că, la rîndu-i, eternul șef al Azerbadjanului a vizitat România.

Eu am scris că absența unor lideri europeni - premierul bulgar a fost, totuși, prezent - n-a ținut de boicotarea unei ceremonii într-o țară dictatorială, ci de faptul că Jocurile europene n-au trecut drept atît de importante încît să merite osteneala unei urcări în avion.

Prin urmare, prezența lui Victor Ponta la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene n-a adus nici o pagubă României, și nici n-avea nevoie de permisiunea Imperatorului de la Cotroceni, cel care – din cîte se vede – ocupat cu transformarea vilei de la Snagov într-un Palat demn de Idi Amin Dada, în suirea într-un automobil demn de un președinte de republică din Caraibe, și nu de o Republică din Europa, (cîte delicii nu găsesc el și nevasta în funcția de președinte! Pot călători cînd vor peste hotare, pot face sindrofii pe litoral fără să plătească la hotel și pot beneficia de știri în presă despre tivul rochiței prezidențiale fără să le dea un ban fomiștilor de la tabloide) nu s-a ocupat de citirea Constituției. Dacă ar fi avut timp, și-ar fi dat seama că premierul, ca șef al unei părți a Executivului, nu trebuie să ceară voie președintelui, șeful celeilalte părți a Executivului, pentru a călători peste hotare.

Aceeași mașinărie a atins culmea imbecilității susținînd că Victor Ponta s-a dus la Baku, unde era și Vladimir Putin, pentru a da semn Americanilor că, la o adică, ar putea s-o cîrmească spre ruși, dacă Binomul SRI-DNA nu curmă Operațiunea de debarcare a sa prin intermediul unei instituții de forță. Articolele din presă care se screm să dovedească asta sînt semnate de purtătorii de cuvînt ai SRI. Printre deciziile pe care ar fi trebuit să le ia mai demult noul director Eduard Hellvig, s-ar fi cuvenit să fie și cea de înlocuire a ofițerilor acoperiți din presă, care s-au dovedit din plin imbecili cu semnătură, cu alții, mai deștepți, mai abili. Cei care au scris idioțenia cu semnalul dat americanilor nu numai că au imaginea unei vieți internaționale ca pe maidanul nostru de mahala, unde Săftica de la butic se giugiulește cu Ghiță de la Sculări, ca să-i facă-n ciudă ibovnicului de la Frizerie, dar, mai mult, îi conferă lui Victor Ponta o bărbăție absentă acestuia în chip evident.

Vedeți vreun politician român – de la Klaus Iohannis pînă la Ion Iliescu – în stare să se apropie de Moscova în detrimentul Washingtonului?

Doamne ferește!

Toți ștabii noștri postdecembriști, în frunte cu Ion Iliescu, s-au grăbit să pupe în toc pantoful Padișahului de la Washington. Îl vedeți capabil pe Victor Ponta de asemenea mișcare geostrategică? El nu e capabil nici să-i dea un ghiont Generalului Gabriel Oprea, amintindu-i că UNPR nu există electoral fără alianța cu PSD. Cum să credem că Victor Ponta ar fi în stare de atare bărbăție?!

Chiar dacă participarea la Baku n-are semnificațiile date de Mașinăria propagandistică a Noii Puteri, totuși Victor Ponta trebuia să ia în calcul campania angajată împotriva sa de adversarii din politică, din presă și din instituțiile de forță ale României.

ATENTIE!!! AZI, cea mai CALDUROASA ZI! Vor fi TEMPERATURI RECORD!

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Opinii EVZ

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI