Evenimentul Zilei > Sport > România – Italia se va juca la Cluj – Napoca
România – Italia se va juca la Cluj – Napoca

România – Italia se va juca la Cluj – Napoca

După ce a fost la un pas, în urmă cu doi ani, să ajungă în ultimul act al competiţiei de Fed Cup, naţionala de tenis feminin a României visează la un nou parcurs lung în întrecerea găzduită pentru prima data în 1963.

Primul obstacol în calea tricolorelor va fi Italia Camilei Giorgi, cu care elevele pregătite de căpitanul nejucător Florin Segărceanu se vor întâlni la mijlocul lunii aprilie.Pentru meciul cu Italia, echipa României revine în Sala Polivalentă din Cluj – Napoca, cea care a găzduit, până acum, alte importante întâlniri ale formaţiei noastre de Fed Cup, cu Cehia, Germania, Canada, Elveţia şi Rusia” a anunţat astăzi, site – ul oficial al Federaţiei Române de tenis.

Boc e încrezător că va fi posibil accesul fanilor

Încântat de decizia forului condus de Ion Ţiriac şi George Cosac, edilul clujean Emil Boc îşi face speranţe că situaţia epidemiologică din primăvară, din ţara noastră va permite accesul suporterilor în tibunele Sălii Polivalente” din oraşul de la poalele Feleacului.

Le aşteptăm din nou, acasă, la Cluj, pe fetele extraordinare din formaţia de Fed Cup a României. Va fi pentru a şasea oară în ultimii cinci ani când găzduim această competiţie de nivel înalt. Ne pregătim aşadar de noi meciuri de tenis memorabile la Cluj şi sperăm să putem să susţinem naţionala cu toată forţa, chiar din tribune” a afirmat, plin de încredere, fostul premier al României din perioada 2008 – 2012.

Halep refuză din nou convocarea

Conform antrenorului Florin Segărceanu, tricolorele nu se vor putea baza nici în play-off-ul cu Italia, pe numărul doi mondial, Simona Halep. Constănţeanca a spus şi anul trecut pas convocării la naţională, pentru confruntarea cu Rusia, pierdută de Ana Bogdan şi de celelalte coechipiere ale sale la limită, cu scorul de 2 – 3. Barajul cu Italia se va desfăşura în 16 şi 17 aprilie.