Evenimentul Zilei > Actualitate > România, în DOLIU. Un mare MEDIC a murit. Boala l-a răpus chiar și pe el…
România, în DOLIU. Un mare MEDIC a murit. Boala l-a răpus chiar și pe el…

România, în DOLIU. Un mare MEDIC a murit. Boala l-a răpus chiar și pe el…

Doliu medical în România. Dănuț Ceamburu, unul dintre cei mai apreciați medici din țară, a murit la vârsta de 66 de ani, fiind răpus de o boală incurabilă.

Zi neagră pentru medicina românească. Unul din cei mai îndrăgiţi medici din ţară, Dănuț Ceamburu, a murit azi noapte la Spitalul din Vrancea, anunţă Realitatea.

Dănuț Ceamburu (66 ani) era medic la Serviciul de Ambulanță Vrancea, instituție pe care a și condus-o în urmă cu mai mulți ani.

Acesta a absolvit  Facultatea de Pediatrie la București, în 1978.A fost  medic la Spitalul din Focșani, timp de 3 ani, perioadă în care a urmat și  de scurte stagii la dispensare din Vrâncioaia și Focșani. Medicul a profesat și la  Spitalul  Dumbrăveni, timp de cinci ani,după ce a devenit medic pediatru specialist.

Timp de șase ani,a fost și director la Leagănul de Copii, Din octombrie 1998 până în august 2006, medicul DĂNUȚ CEAMBURU a lucrat în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vrancea unde a fost și director până în 2004. Din decembrie 2006 a fost director al  Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: