Evenimentul Zilei > Social > Româncă, prinsă când voia să-și VÂNDĂ COPILUL! Ce SUMĂ FABULOASĂ urma să obțină
Româncă, prinsă când voia să-și VÂNDĂ COPILUL! Ce SUMĂ FABULOASĂ urma să obțină

Româncă, prinsă când voia să-și VÂNDĂ COPILUL! Ce SUMĂ FABULOASĂ urma să obțină

Caz revoltător. O româncă a fost arestată după ce a încercat să-și vândă copilul nou-născut pentru suma fabuloasă de 20.000 de euro. După gratii a ajuns și persoana care voia să-i cumpare copilul.

Poliția din Roma a arestat o femeie din România pentru că încerca să-și vândă copilul unei italience. Intermediar în această tranzacție a fost un cetățean marocan, care a fost, la rândul său, arestat, potrivit B1Tv.

În schimbul a 20.000 de euro, tânăra din România convenise să-și dea bebelușul unei italience, care în trecut a pierdut două sarcini.

Pentru a-și putea păcăli familia și pentru a putea să ducă tranzacția la bun sfârșit, italianca a purtat o burtă falsă de latex.

Autoritățile au demarat o anchetă, după ce femeia s-a dus la primăria din orașul unde locuiește pentru a se interesa despre formalitățile privind înregistrarea unui copil născut acasă. Când femeia nu s-a mai prezentat pentru a declara bebelușul, funcționarii au alertat oamenii legii.

Autoritățile au făcut descoperiri șocante: fetița născută de româncă este mulatră, iar italianca ar fi înapoiat-o trei zile mai târziu, susținând că nu are cum să motiveze familiei culoarea acesteia.

Atât românca, cât și italianca dar și cetățeanul marocan, care a intermediat tranzacția, sunt în arestul poliției de la Roma și risca până la 12 ani de închisoare.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: