Florina Simion avea 24 de ani când a dispărut, în mod misterios, din casa sa aflată în Cazzago di Pianiga (Veneția), acolo unde locuia împreună cu părinții și cu cele două surori ale ei. Potrivit informațiilor oferite de activenews.ro, fata ar fi plecat de acasă după o ceartă cu părinții și nu s-a mai întors. Florina lua în mod regulat pastile, pentru tratarea epilepsiei. Dar când a plecat de acasă, nu a luat cu ea nici medicamentele, nici actele de identitate.

S-au împlinit doi ani de la dispariția fetei, însă nimeni nu a făcut nimic în acest timp. Mai mult, mama acesteia a încercat să o găsească și prin intermediul unei emisiuni din Italia, însă fără rezultat. „După dispariție, Florina a fost căutat timp de trei zile de pompieri, militari și de protecția civilă, dar ancheta judiciară reală a început doar după trei luni. Cum de sunt atâtea întârzieri în aplicarea legii?”, a declarat Nela Simion pentru Il Gazzettino, citat de gazetaromaneasca.com.

„Fata mea dispărută nu are aceeași valoare ca alte persoane dispărute? Suntem săraci și de origine română. Poate de aceea nimănui nu-i pasă de fiica mea. Florina nu avea nici un motiv să-și ia viața. Inima și mintea îmi spun că ea este încă în viață. În caz contrar, după tot acest timp, corpul său ar fi găsit. De un singur lucru sunt sigură, Florina are un caracter puternic și nu ar fi fost ușor supusă. Dacă cineva a abuzat-o, trebuie să o fi făcut cu forța. În mintea mea, o suspiciune a fost mereu, dar nu am nici o dovadă care să o susțină”, a mai declarat mama Florinei. 

Sursă foto: activenews.ro