Evenimentul Zilei > Actualitate > Român urmărit prin Interpol, arestat în Spania
Român urmărit prin Interpol, arestat în Spania

Român urmărit prin Interpol, arestat în Spania

Un bărbat din comuna Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu, urmărit prin Interpol în urma unei condamnări cu închisoarea pentru furt din conducte petroliere, a fost identificat şi prins în Spania şi urmează să fie extradat în România.

Potrivit comisarului Mirela Gheta, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu, bărbatul a fost prins în urma cooperării dintre poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Giurgiu şi autorităţile din Spania, prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională.

Din primele cercetări rezultă că C.  Marian, de 42 de ani, din comuna Adunaţii Copăceni are de efectuat o condamnare de 7 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt din conducte petroliere, iar, în momentul în care a fost sigur că va fi condamnat, a părăsit România pentru a i se pierde urma.

El nu a opus rezistenţă în momentul capturării, iar, în acest moment, inculpatul este în custodia poliţiştilor spanioli şi urmează să fie extradat în România pentru a fi judecat şi încarcerat.