Evenimentul Zilei > International > Rochia deochiată pe care a îmbrăcat-o Melania Trump pentru slujba de Crăciun. VIDEO
Rochia deochiată pe care a îmbrăcat-o Melania Trump pentru slujba de Crăciun. VIDEO

Rochia deochiată pe care a îmbrăcat-o Melania Trump pentru slujba de Crăciun. VIDEO

Prima doamnă a SUA, Melania Trump, a asistat la slujba de Crăciun într-o rochiţă atât de scurtă încât enoriaşii Bisericii Episcopale din Palm Beach, Florida, au fost distraşi de la cele sfinte şi nu s-au mai putut concentra la sfânta slujbă.

Preşedintele Donald Trump şi cea de-a treia sa soţie au participat, cu ocazia Crăciunului, la slujba de la miezul nopţii în aceeaşi biserică din Palm Beach în care s-au căsătorit în urmă cu 11 ani. Pe tocuri uriaşe şi cu o rochie mult prea scurtă pentru sfântul lăcaş, Melania Trump a bulversat auditoriul care s-a foit pe tot parcursul slubjei religioase şi nu şi-a putut lua ochii de la picioarele interminabile ale fostului manechin.

Unii au fost atât de impresionaţi de prezenţa celor doi viitori locatari de la Casa Albă încât nici nu au conceput să părăsească biserica fără să-i imortalizeze. Venirea lui Donald Trump la biserică are loc la scurt timp după ce preşedintele ales al SUA s-a plâns de utilizarea excesivă a urării “Sărbători fericite” în locul tradiţionalului şi mai potrivitului “Crăciun fericit!”, situaţie care arată că religia creştină este oprimată în acesst moment. Trump a promis că teama de a fi creştin va dispărea din momentul în care se va instala oficial la Casa Albă.