Evenimentul Zilei > Actualitate > Robert De Niro a fost alungat din hotelul său
Robert De Niro a fost alungat din hotelul său

Robert De Niro a fost alungat din hotelul său

Costumat pentru filmul "Being Flynn", în care joacă rolul unui om al străzii, De Niro a fost nu a fost lăsat să intre în The Greenwich Hotel, pe care îl deţine.

Personajul său din film este un bărbat trecut de tinereţe, care a fost abandonat de familie şi a ajuns pe străzi. "Tatăl e acel gen de persoană pe care, într-un fel, nu îl înţeleg, deoarece este abandonat… şi la final devine un om al străzii", a povestit actorul, într-un interviu acordat Today. "Pentru mine, el este cineva care a evitat toată viaţa să facă ceea ce vrea să facă", a mai completat Robert De Niro.
Deşi a susţinut că nu are nimic în comun cu personajul său, actorul îl portretizează chiar şi în afara platourilor. Aflat într-o pauză de filmări, încă îmbrăcat precum personajul său, Jonathan Flynn, De Niro a încercat să intre în The Greenwich Hotel. Actorul a fost dat afară de către paznicii hotelului din complexul TriBeCa, pe care Robert De Niro îl deţine. "Nu dau vina pe securitate. Ei nu au vrut să mă aibă în hotel. Nici eu nu aş fi lăsat pe cineva ca mine să intre", a spus actorul.
Sursa: TODAY
CITIȚI ŞI:

  • Robert de Niro, deghizat în om al străzii la un adăpost social
  • Robert de Niro a devenit tată pentru a şasea oară
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: