Evenimentul Zilei > Monden > Robbie Wiliams, dezvăluiri incredibile. Pe capul său s-a pus un preţ
Robbie Wiliams, dezvăluiri incredibile. Pe capul său s-a pus un preţ

Robbie Wiliams, dezvăluiri incredibile. Pe capul său s-a pus un preţ

Starul pop Robbie Wiliams a dezvăluit că urma să fie asasinat atunci când a început să aibă succes cu trupa „Take That”.

Acum în vârstă de 46 de ani, Robbie Williams a povestit într-un podcast, că atunci când era adolescent, în anii 80, și locuia în zona Stoke-on-Trent, nu era o persoană pe placul celor din jur, și de cele mai multe multe ori oamenii voiau să-l bată, spunea el.

Robbie Williams este unul dintre cei mai cunoscuți artiști cu o mulțime de fani în întreaga lume. Deși acum este atât de îndrăgit ca artist, se pare că pe vremea când era tânăr lucrurile stăteau diferit.

Acesta a povestit că atunci când era adolescent, în anii 80, și locuia în zona Stoke-on-Trent, nu era o persoană pe placul celor din jur, și de cele mai multe ori oamenii voiau să-l bată.

Celebritatea nu l-a ajutat să-și rezolve problemele de percepție ale celor din jur, astfel că a descoperit, pe vremea când făcea parte din trupa Take That, că era urmărit de un asasin plătit, a declarat Robbbie Wiliams.

Contract pe numele său pentru a fi ucis

„Când aveam 17 ani, oamenii doreau să mă bată, oriunde mergeam. A fost un contract încheiat pentru mine, să fiu ucis la un moment dat, despre care nu am vorbit niciodată” a mărturisit solistul.

Robbie a povestit că a fost un copil timid și sensibil, care izbucnea în lacrimi la cea mai mică provocare, ceea ce era „jenant”. „Mi se părea că sunt cea mai sensibilă persoană din lume, așa mă simțeam” a mai spus artistul.

„Dacă persoana respectivă m-ar fi privit cu ochi răi sau această persoană ar fi strigat la mine m-ar fi făcut să plâng imediat. „Dacă jucam fotbal cu niște băieți mai în vârstă și unul dintre ei ar fi strigat la mine, în mod normal aş fi părăsit terenul izbucnind în lacrimi mergând singur acasă, a mai povestit Robbie.

Adolescentul chinuit se va întreba: De ce sunt atât de moale? De ce plâng? De ce mă afectează atât de mult?

Sensibilitatea sa a făcut cu atât mai dificilă adaptarea la viața de vedetă în lumea muzicii

„Mi se părea că sunt cea mai sensibilă persoană din lume, așa mă simțeam. Eram copleșit, înainte de a deveni celebru. Începeam să plâng dacă cineva se uita urât la mine, ori țipa spunându-mi că arăt ca un tocilar și nu am ce căuta acolo”, a mai povestit artistul, potrivit celor relatate de Daily Star.