Rezultate Bacalaureat 2011: Liceele cu 100% promovaţi

Rezultate Bacalaureat 2011: Liceele cu 100% promovaţi

Unităţile unde toți elevii au reuşit să treacă de examenul de bacalaureat 2011 pot fi numărate pe degete. Două sunt seminarii teologice, iar două sunt licee particulare.

În condiţiile în care la nivel naţional au promovat examenul de Bacalaureat sub 45% dintre candidaţi, există şi câteva licee care şi-au păstrat reputaţia şi au reuşit să aibă procent maxim de promovabilitate.

Două licee din Constanţa, două din Bucureşti

Este vorba despre Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân" din Constanţa, unde procentul celor promovaţi este de sută la sută, în timp ce la Liceul "Ovidius", tot din Constanţa, au trecut de Bac 99,42% dintre elevi. Tot în Constanţa există un liceu particular cu sută la sută promovabilitate. Este vorba despre Liceul Internaţional de Informatică din Constanţa, unde toţi cei 51 de candidaţi au trecut de Bac. În Bucureşti, procentul de promovabilitate a fost 100% doar la Colegiul Naţional "Spiru Haret", la Colegiul Naţional "George Coşbuc" și la Complexul Educațional „Lauder Reut”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Teologie cu trecere la examen

Un alt liceu în care toţi elevii au trecut de examen este în Botoşani, unde pe primul loc în ceea ce priveşte promovabilitatea este Seminarul Teologic "Sfântul Ioan Iacob" din Dorohoi. Toţi cei 20 de elevi care s-au înscris la examen au reuşit să promoveze. Tot în Botoşani, pe locul doi s-a clasat Colegiul Naţional "Mihai Eminescu" cu un procent de promovabilitate de 99,53% şi Colegiul Naţional "A.T. Laurian" cu 96,55%.

Procent maxim de promovare au reuşit să obţină şi elevii de la un seminar teologic din Bihor. Este vorba despre Liceul Teologic Baptist "Emanuel", potrivit reprezentanţilor inspectoratului judeţan Bihor, unde toţi cei 57 de elevi au elevi au trecut cu succes de examen. CITIŢI ŞI:

  • "Frauda la Bacalaureat 2011, eliminată ca o tumoare, însă boala persistă"
  • Măcel după rezultate bacalaureat 2011. Adevărata valoare a "Generaţiei Google"
  • Rezultate Bacalaureat 2011. 65 de elevi au luat nota 10. VEZI aici numele lor
  • Rezultate bacalaureat 2011. De ce au fost cele mai proaste note din ultimii 21 de ani? Vezi aici declarațiile ministrului Funeriu
  • Rezultate bacalaureat 2011. Vanghelie cere demisia lui Funeriu. În 2000, primarul era prins copiind la Bac
  • Rezultate bacalaureat 2011. Şi politicienii au avut probleme la examenul de maturitate
  • Vedetele românești la bacalaureat: Adelina Pestrițu l-a picat, Marius Moga ”s-a consultat” cu colegii