REZULTATE BAC 2012. Ce note au obţinut elevii de la Jean Monnet, liceul VIP-urilor

REZULTATE BAC 2012. Ce note au obţinut elevii de la Jean Monnet, liceul VIP-urilor

REZULTATE BACALAUREAT 2012. Şcoală de elită odată, Liceul Jean Monnet a avut, anul acesta, un grad de 78% promovabilitate, fiind depăşit de multe alte licee din ţară, mai puţin cunoscute însă.

Cunoscuţi mai degrabă prin scandalurile în care au fost implicaţi, elevii de la Liceul Jean Monnet din Capitală nu au reuşit să obţină medii atât de bune la examenul de bacalaureat. Cu un grad de promovabilitate de 78%, liceul nu a reuşit să se claseze în top zece cele mai bune unităţi de învăţământ din Bucureşti. Din cei 145 de elevi care au susţinut aici examenul de bacalaureat, doar 25 au reuşit să ia peste 9. Cea mai mare notă a fost 9.83. Matematica le-a dat însă bătăi de cap elevilor, astfel că niciun candidat nu a reuşit să ia nota zece la această materie. Aproape 30 de elevi au picat, iar cele mai mici note au fost de 3. Elevele implicate, anul trecut, într-un scandal sexual, Mădălina Pamfile şi Oana R., nu au susţint bacalaureatul aici. La scurt timp după izbucnirea aşa-zisului scandal al violului, în care a fost implicat şi profesorul de sport Dan Octavian Vişan, elevele au fost nevoite să se transfere la alte unităţi. Cele mai bune licee din Bucureşti sunt: Liceul "Tudor Vianu", cu 100% promovabilitate, urmat de. Colegiul Naţional Bilingv "George Coşbuc"- 99% şi Colegiul "Sf. Sava"- 98%. CITIŢI ŞI:

  • Eleva de nota 10 din Bucureşti a ales România. "Vreau să merg la ASE"
  • TOPUL CELOR MA BUNE LICEE din Bucureşti, în funcţie de mediile obţinute la examenul de bacalaureat
  • REVOLTA ELEVILOR PICAŢI LA BAC 2012: "Premierul copiază şi nu păţeşte nimic, dar pe noi ne verifică la sânge"
  • REZULTATE BAC 2012. S-au publicat rezultatele oficiale. Promovare la nivel naţional: 43,04%
  • REZULTATE BAC 2012. Judeţele cu cei mai deştepţi elevi din România, care au luat examenul cu 10
  • REZULTATE BAC 2012. În Bucureşti, au luat Bac-ul 39% dintre candidaţi.VEZI explicaţiile
  • REZULTATE BACALAUREAT 2012. DEZASTRU ÎN ILFOV: 85% PICAŢI
  • REZULTATE BAC 2012. Cei mai deştepţi elevi din România, care au luat examenul cu 10
  • BAC 2012, ca examen de exterminare: "Proba de mate, fizică sau chimie nu le este utilă absolvenţilor de şcoli tehnologice". Vezi analiza profesoarei Camelia Gavrilă