Evenimentul Zilei > Actualitate > REVOLUȚIE în industria TELEFOANELOR. Imaginea care arată că un GIGANT pregătește o schimbare fără PRECEDENT
REVOLUȚIE în industria TELEFOANELOR. Imaginea care arată că un GIGANT pregătește o schimbare fără PRECEDENT

REVOLUȚIE în industria TELEFOANELOR. Imaginea care arată că un GIGANT pregătește o schimbare fără PRECEDENT

Încă nici nu a ajuns pe piaţă Galaxy Note9 şi deja încep să apară diverse zvonuri despre Galaxy S10, telefonul care ar trebui să aducă şi o schimbare de design majoră pentru gama de smartpone-uri premium de la Samsung

Am auzit mici informaţii pe ici pe colo, însă o imagine cu un dispozitiv cu ecran pe toată suprafaţa sugerează că acesta ar putea fi design-ul următorului flagship coreean, chair dacă modelul în sine prezentat ar putea fi doar o machetă, informează go4it.ro.

Imaginea a fost publicată pe contul de Twitter Ice Universe, care în trecut a oferi informaţii care au fost confirmate despre diverse alte smartphone-uri încă neanunţate sau nelansate. Cel puţin la o primă vedere, sursa pare de încredere, chiar dacă aceste imagini nu pot fi verificate cu informaţii din surse oficiale.

Vedem astfel un smartphone a cărui parte frontală este acoperită de sus până jos cu sticlă curbată, asemeni modelelor de la Samsung din ultimii ani, dar şi cu un ecran pe întreaga suprafaţă, fără margini, fără decupaje şi chiar fără „bărbia” pe care am văzut-o pe noile Vivo NEX şi OPPO Find X, cele mai apropiate telefoane de conceptul „full screen”.