Evenimentul ZileiPoliticaRevoltă în PNL. Boc acuzat că a pierdut alegerile la Cluj în fața USR

Revoltă în PNL. Boc acuzat că a pierdut alegerile la Cluj în fața USR

Revoltă în PNL. Boc acuzat că a pierdut alegerile la Cluj în fața USR
Emil Boc, primarul Clujului și fostul premier al României, este acuzat că a pierdut alegerile, fiind bătut în propriul fief de USR. Cluj - Napoca și Timișoara sunt marile orașe în care partidele primarilor în funcție au pierdut alegerile europarlamentare în fața USR. Scorul obținut de PNL la Cluj iese, însă în evidență și datorită unei proaste relații cu media.

"Ştiţi deja ce rezultate de rahat a făcut PNL pe Cluj-Napoca. Nişte mucoşi cu tuleie răsfirate de la USR au reuşit, în doar 6 luni, să muncească atât de bine încât, dacă am duce, generalist şi abrupt, aceste date pe localele din 2020, USR ar avea la Cluj-Napoca primar, majoritate în CL, majoritate în CJ şi preşedinte de CJ. Clujul e o filială pierdută. Fiindcă domnule Preşedinte, da, marea surpriză surpriză a „emisiunii” din 26 mai este că USR a „rupt” şi pe judeţul Cluj.

 

Să vă spun eu marele secret al succesului lor: au muncit. Să vă spun eu ingredientele insuccesului PNL Cluj: îngâmfarea, autosuficienţa şi relaţia proastă cu media.

Domnule Orban, pedeliştii din PNL Cluj au ajuns atât de nesimiţiţi în relaţia cu noi, jurnaliştii, încât până şi Asociaţia Profesioniştilor din Presa Clujeană a luat poziţie oficială, acţionând în judecată municipalitatea ca protest la faptul că Emil Boc, „penelistul”, nu a mai organizat o conferinţă de presă, conform LEGII, de peste un an.

Să vă mai spun eu una, domnule Preşedinte, când mai zbieraţi că pesediştii sau Dragnea au fost netransparenţi şi s-au îndepărtat de oameni, să ţineţi cont şi de faptul că domnul Emil Boc nu mai dă audienţe de peste 5 ani, că închide uşa biroului său de ales local „pulimii”.

Domnule Preşedinte Ludovic Orban, dar mai e o prostie cât casa pe care Boc, Buda şi Tişe au făcut-o la Cluj: s-au ruşinat să folosească pe banerele electorale faţa lui Ludovic Orban şi Rareş Bogdan, adică a Preşedintelui PNL şi a vârfului de lance a revigorării PNL", scrie jurnalistul Liviu Alexa, citat de stiripesurse.ro.

 


Accesează: