"Ştiţi deja ce rezultate de rahat a făcut PNL pe Cluj-Napoca. Nişte mucoşi cu tuleie răsfirate de la USR au reuşit, în doar 6 luni, să muncească atât de bine încât, dacă am duce, generalist şi abrupt, aceste date pe localele din 2020, USR ar avea la Cluj-Napoca primar, majoritate în CL, majoritate în CJ şi preşedinte de CJ. Clujul e o filială pierdută. Fiindcă domnule Preşedinte, da, marea surpriză surpriză a „emisiunii” din 26 mai este că USR a „rupt” şi pe judeţul Cluj.

 

Să vă spun eu marele secret al succesului lor: au muncit. Să vă spun eu ingredientele insuccesului PNL Cluj: îngâmfarea, autosuficienţa şi relaţia proastă cu media.

Domnule Orban, pedeliştii din PNL Cluj au ajuns atât de nesimiţiţi în relaţia cu noi, jurnaliştii, încât până şi Asociaţia Profesioniştilor din Presa Clujeană a luat poziţie oficială, acţionând în judecată municipalitatea ca protest la faptul că Emil Boc, „penelistul”, nu a mai organizat o conferinţă de presă, conform LEGII, de peste un an.

Să vă mai spun eu una, domnule Preşedinte, când mai zbieraţi că pesediştii sau Dragnea au fost netransparenţi şi s-au îndepărtat de oameni, să ţineţi cont şi de faptul că domnul Emil Boc nu mai dă audienţe de peste 5 ani, că închide uşa biroului său de ales local „pulimii”.

Domnule Preşedinte Ludovic Orban, dar mai e o prostie cât casa pe care Boc, Buda şi Tişe au făcut-o la Cluj: s-au ruşinat să folosească pe banerele electorale faţa lui Ludovic Orban şi Rareş Bogdan, adică a Preşedintelui PNL şi a vârfului de lance a revigorării PNL", scrie jurnalistul Liviu Alexa, citat de stiripesurse.ro.