Evenimentul Zilei > Actualitate > REVOLTĂ la o echipă din fotbalul românesc. Fanii au luat cu asalt cantonamentul: „Luați-o drept un ultimatum: ori vă treziți, ori plecați”
REVOLTĂ la o echipă din fotbalul românesc. Fanii au luat cu asalt cantonamentul: „Luați-o drept un ultimatum: ori vă treziți, ori plecați”

REVOLTĂ la o echipă din fotbalul românesc. Fanii au luat cu asalt cantonamentul: „Luați-o drept un ultimatum: ori vă treziți, ori plecați”

Suporterii echipei FC „U” Craiova au transmis mesaje de amenințare jucătorilor, după înfrângerea cu Flacăra Horezu, scor 0-2.

FC „U” Craiova, echipa finanțată de Adrian Mititelu, are probleme, după ce a fost învinsă de Flacăra Horezu, în cadrul unei confruntări din Liga a III-a. Suproterii oltenilor s-au răsculat și le-au transmis fotbaliștilor să-și facă bagajele dacă nu pot face față la gruparea care își dorește promovarea în „B”.

„La meciul cu Horezu s-a asistat la încă o dezamagire din partea jucătorilor ce ar trebui să reprezinte Știința. Dacă ăsta e răspunsul la tot demersul nostru, e foarte grav! Șansele de promovare sunt aproape nule! De la eliminarea din Cupa României și până acum, se vede ca presiunile noastre au fost de prisos și ne-ați pus în situația de a trece la măsuri mult mai drastice, pentru că așa nu se mai poate! Sunteți o rușine pentru Știinta! Noi facem eforturi din dragoste pentru echipă, iar voi parcă ați fi remunerați s-o afundați în noroi! Ne ofensați în mod direct și veți primi cât de curând răsplata din partea noastră! Luați-o drept un ultimatum: ori vă treziți, ori plecați! Știința sunt suporterii, nu un patron gonflabil și nici o mână de mercenari”, a fost meajul fanilor.